News

Un bucureștean și-a pierdut viața, într-un accident în Teleorman. A urcat pe o motocicletă, deși nu avea permis de conducere

Încă o tragedie pe străzile din Teleorman. Un alt bucureștean și-a pierdut viața, în urma unui accident grav de circulație.
12.11.2023 | 22:50
Un bucurestean sia pierdut viata intrun accident in Teleorman A urcat pe o motocicleta desi nu avea permis de conducere
Un bucureștean și-a pierdut viața, într-un accident în Teleorman. Foto incomod-media
ADVERTISEMENT

Un bucureștean și-a pierdut viața, într-un accident în Teleorman. Evenimentul nefericit a avut loc, duminică, în jurul orei 16:00, pe drumul județean DJ 601C, în localitatea Vârtoapele de Jos.

Un bucureștean și-a pierdut viața, accident grav în Teleorman

Victima are 49 de ani și este din București. Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri, bărbatul se deplasa pe o motocicletă. La un moment dat, când a ajuns într-o intersecție, a intrat într-o autoutilitară condusă regulamentar de un șofer de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Bucureșteanul nu ar fi acordat prioritate de trecere. În plus, oamenii legii aveau să afle că acesta nu deținea permis de conducere. Cu toate acestea, el a ales să urce pe motocicletă. Din păcate, în acest fel și-a găsit sfârșitul.

În zona respectivă a fost solicitată o ambulanță. Medicii au efectuat manevre de resuscitare. Eforturile acestora au fost în zadar, fiind nevoiți să declare decesul bucureșteanului de 49 de ani.

ADVERTISEMENT

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că nu consumase alcool. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a se afla cum s-a întâmplat întreaga tragedie.

A doua tragedie produsă în weekend pe drumurile din Teleorman

Un alt accident mortal s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Putineiu, victimă fiind tot un bărbat din Capitală. Acesta se întorcea de la o petrecere, când a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un copac.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, și-a pierdut viața. De asemenea, o tânără de 21 de ani, pasageră în autoturism, a fost transportată în stare critică la spital, fiind în comă. Cei doi participaseră la o petrecere în Turnu Măgurele.

Anchetatorii desfășoară cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut, de fapt, accidentul rutier. „Într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea DN 65A.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei, o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț”, au informat polițiștii din Teleorman.

ADVERTISEMENT