Sporturi

Un campion de la Steaua, găsit mort într-o fostă fabrică din București. Anchetatorii au descoperit urme de droguri

19.02.2021 | 15:08
Un campion de la Steaua gasit mort intro fosta fabrica din Bucuresti Anchetatorii au descoperit urme de droguri
ADVERTISEMENT

Fostul campion de lupte Robert Stroescu, care a fost legitimat la CSA Steaua, a fost găsit mort într-o fostă fabrică din București, iar anchetatorii au descoperit că acesta era dependent de droguri.

Este al doilea sportiv trecut pe la clubul Armatei care decedează de la începutul acestui an, după Iulian Șerban, care a reprezentat România la nivel înalt în proba de paracanoe.

ADVERTISEMENT

În urma cu ceva vreme, sportivul a povestit cum sportul paralimpic i-a dat o nouă șansă după ce își pierduse un picior într-un accident de tren.

Tragedie în București. Un fost campion legitimat la Steaua a murit într-o fostă fabrică

Multimplu campion național, dar și cu rezultate foarte bune și în afara țării, fostul luptător Robert Stroescu, care a în trecut a fost legitimat la Clubul Sportiv al Armatei Steuaa, a fost găsit mort în fosta fabrică de bere Rahova din Sectorul 5.

ADVERTISEMENT

Conform gândul.ro, cadavrul a fost găsit de niște oameni ai străzii care au alertat imediat Poliția. Aceștia au descoperit trupul unui tânăr care părea să fi decedat în urma căderii de înălțime. Acesta nu avea niciun act asupra lui, ci doar două recipiente cu ulei de măsline.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, iar aici s-a constatat faptul că pe corpul fostului sportiv erau mai multe înțepături, specifice narcomanilor. În urma analizei amprentelor, s-a descoperit că acesta este fostul luptător Robert Stroescu, cunoscut de polițiștii din Sectorul 6.

ADVERTISEMENT

Dosarul a fost preluat de ofițerii Biroului Morți Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri. Primele estimări arată că tânărul ar fi intrat în clădirea părăsită pentru a consuma droguri, după care, în condiții rămase necunoscute, ar fi căzut de la înălțime în interiorul fostei fabrici de bere.

Tânărul a fost un sportiv cu performanțe remarcabile în tinerețe, însă toată cariera sa a fost distrusă de problemele pe care le-a avut cu tatăl său. După ce a ajuns la seniori, a început să o rărească cu sportul, iar mai târziu s-a lăsat definitiv și s-a apucat de droguri.

ADVERTISEMENT

După ce a fost operat de urgență, pentru că un ac i s-a rupt în zona inghinală, Stroescu s-a angajat ca agent de pază la un cazino, însă nu a reușit să se țină de treabă pe termen lung.

ADVERTISEMENT
Tags: