News

Un caporal din Armata Română s-a sinucis. Motivul din spatele gestului extrem al militarului

Este doliu în Armata Română. Un caporal de numai 41 de ani s-a sinucis în această săptămână. În spatele gestului extrem al militarului stă un motiv cumplit.
12.01.2023 | 14:35
Un caporal din Armata Romana sa sinucis Motivul din spatele gestului extrem al militarului
Sinucidere în Dâmbovița. Caporal de 41 de ani, găsit mort în locuința. Bărbatul își pierduse ambii părinți. Sursa foto: snppc.ro / bzi.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz dramatic în județul Dâmbovița. Un cadru militar de 41 de ani a fost găsit mort în propria locuință. Acesta era spânzurat.

Sinucidere în Dâmbovița. Caporal de 41 de ani, găsit mort în locuința. Bărbatul își pierduse ambii părinți

Din primele informații oferite de autorități, ar fi vorba de o sinucidere. Bărbatul, care ocupa poziția de caporal în Armata Română, traversa o perioadă întunecată pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc în comuna Dobra. În ultimii doi ani, militarul a traversat momente cumplite în viața de familie.

Potrivit presei locale, caporalul și-a pierdut recent ambii părinţi şi era în depresie. Pe deasupra, acesta avea și probleme cu banii, iar războiul de la graniță îl măcina destul de serios, scrie site-ul Târgoviște News.

ADVERTISEMENT

În momentul în care și-a pus capăt zilelor, caporalul se afla în afara programului de lucru când. În aceste ore, o comisie constituită la nivelul unității militare va încerca să soluționeze acest caz dramatic, în paralel cu anchetatorii de la poliție.

Caporalul era angajatul unei unităţi militare din Târgovişte

În ciuda situației destul de complicate pe plan personal, militarul din Dâmbovița nu s-a plâns în ultima perioadă că ar avea probleme sau nevoie de vreun ajutor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta trecuse cu brio peste toate testările psihologice. Bărbatul locuia cu prietena sa, în casa părintească din localitatea Dobra, după ce părinții lui au murit în ultimii doi ani.

Trupul său fără suflare a fost găsit de o persoană apropiată. Aceasta a sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Deplasați rapid la locuința victimei, medicii de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic.

Oamenii legii au ajuns și ei la fața locului. Polițiștii criminaliști au adunat probe din camera unde militarul caporal a fost găsit fără suflare.

În acest caz a fost deschisă o anchetă care urmează să stabilească din ce cauză militarul din Târgoviște a recurs la acest gest extrem.

ADVERTISEMENT