News

Un cartier din Milano s-a transformat în teatru de război. 60 de oameni s-au bătut cu răngi și cuțite din cauza unui loc de parcare

Liniștea unui cartier din Milano a fost perturbată de 60 de indivizi care s-au luat la bătaie cu răngi, cuțite, chiar și mese de călcat, dintr-un motiv cel puțin dubios.
20.06.2023 | 16:34
Un cartier din Milano sa transformat in teatru de razboi 60 de oameni sau batut cu rangi si cutite din cauza unui loc de parcare
Un cartier din Milano s-a transformat în teatru de război. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Italia, protagoniștii au fost două clanuri rivale din Milano. Bătaia a fost declanșată de un autoturism cu numere de înmatriculare de România, parcat ”aiurea”. De la acest motiv inofensiv scânteia a fost aprinsă și oamenii și-au adus aminte că au multe de împărțit, astfel că dezastrul a fost la el acasă.

Un cartier din Milano s-a transformat în teatru de război

Au participat la bătaie inclusiv femei, iar pe post de arme au fost folosite de la mese de călcat la bâte, răngi și cuțite. Potrivit Observatornews.ro, strigătele războinice ale bătăușilor au răsunat pe întreaga stradă din Milano, imediat după ora locală 18:45. Anchetatorii au constatat că cele două clanuri aveau o râcă mai veche, care acum a răbufnit într-o bătălie majoră.

ADVERTISEMENT

Carabinierii au intervenit în forță alături de un batalion militar care i-a pus pe fugă pe bătuși, care altfel nu puteau fi calmați. Nu mai puțin de șapte persoane au fost rănite în urma acestui mini război, una dintre ele fiind în stare critică. E vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care a fost înjunghiat în spate și în piept.

Alți oameni au fost loviți cu bâte și alte obiecte, însă starea lor nu e una gravă. Totodată, o femeie în vârstă de 51 de ani a primit o sticlă în cap, în timp ce un băiat de 13 ani a fost rănit în zona gâtului, fiind dus la Spitalul San Paolo din Milano. Tot în Milano, în urmă cu mai multe zile, o altă bătaie a fost filmată lângă gara din Milano.

ADVERTISEMENT

Aici, un bărbat a lovit violent doi agenți de poliție, printre care o femeie. Unul dintre polițiști a căzut secerat la pământ, iar întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii au fost chemați să oprească un scandal iscat între un șofer și un om al străzii care își făcea veacul lângă gară, acesta din urmă fiind și agresorul.

Deși motivul bătăii e neclar, cert e că românul a reacționat extrem de violent atunci când a fost abordat de oamenii legii și a decis să-și facă singur dreptate, cu pumnul. O situație similară cu polițiști bătuți în prim plan a fost înregistrată acum o lună în Constanța, acolo unde doi polițiști au fost luați la bătaie de un șofer.

ADVERTISEMENT

Individul fusese prins beat la volan și a fost încătușat, însă asta nu l-a oprit să lovească cu capul în nas un agent, în timp ce pe celălalt l-a mușcat de mână. Astfel, polițistul lovit în cap a avut nevoie de trei zile de îngrijiri medicale, iar cel mușcat a avut nevoie de o săptămână întreagă de îngrijiri medicale.

”Bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat anterior la închisoare pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi contra persoanei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Constanța. Situația seamănă izbitor de mult cu cea din Brăila, acolo unde trei polițiști au fost atacați de un bărbat care ar avea probleme psihice.

ADVERTISEMENT

”La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila”, preciza IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: