Life

Un celebru actor de la Hollywood, acuzat că a abuzat sexual o minoră. A fost dat deja în judecată

Un celebru actor de la Hollywood a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră. Faptele s-ar fi petrecut la începutul anilor '70.
10.11.2022 | 17:32
Un celebru actor de la Hollywood acuzat ca a abuzat sexual o minora A fost dat deja in judecata
Acuzații grave pentru un actor celebru de la Hollywood. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Acuzații grave pentru un celebru actor de la Hollywood, care ar fi abuzat sexual o minoră. Reclamanta l-a dat deja în judecată și vrea un proces.

Un celebru actor de la Hollywood a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră. Când s-ar fi petrecut faptele

Warren Beatty (85 de ani), un actor cunoscut din SUA, a fost dat în judecată după ce ar fi abuzat sexual o minoră în urmă cu 49 de ani.

ADVERTISEMENT

O femeie i-a adus acuzațiile cunoscutului actor și producător după ce acesta ar fi constrâns-o să întrețină relații intime în 1973, atunci când era adolescentă.

Procesul a fost intentat la Curtea Supremă din Los Angeles la începutul acestei săptămâni. Reclamanta, pe numele său Kristina Charlotte Hirsch, nu a menționat numele actorului.

ADVERTISEMENT

Femeia l-a descris ca fiind interpretul personajului Clyde în filmul Bonnie and Clyde (1967). Hirsch a mai menționat și că acesta a primit o nominalizare la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor. Având în vedere această descriere, este clar că reclamanta s-a referit la Warren Beatty.

Hirsch îl acuză pe Beatty că a profitat de “poziția și statutul său de adult și de star de cinema de la Hollywood pentru a forța contactul sexual cu [ea] în mai multe ocazii”, se arată în actul de acuzare.

ADVERTISEMENT

Reclamanta avea 14 și 15 ani atunci când au avut loc aceste incidente. Un avocat al lui Hirsch a transmis că lasă plângerea “să vorbească de la sine”, notează Rolling Stone.

Cum au ajuns să se întâlnească cei doi

Femeia l-ar fi întâlnit pe Beatty pe un platou de filmare la începutul anului 1973, atunci când avea doar 14 ani, iar actorul aproximativ 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a menționat despre ce film era vorba, dar a spus că vecinul ei lucra la film și a luat-o cu el pe platou.

Hirsch susține că Beatty i-a acordat “o atenție excesivă” și că făcea comentarii în legătură cu felul în care arată.

Actorul i-ar fi dat numărul lui de telefon, spunându-i să-l sune când se va afla în apropierea hotelului la care era cazat în Los Angeles.

Hirsch a fost “încântată” de atenția primită și de invitația starului de la Hollywood. La scurt timp a început să-l sune pe actor și să petreacă timp cu el la hotel.

Warren Beatty ar fi dus-o la plimbări cu mașina și s-ar fi oferit să o ajute cu temele. În plus, acesta i-ar fi vorbit “despre pierderea virginității în mai multe rânduri”, a mai declarat reclamanta.

Tot atunci, actorul ar fi constrâns-o pe Hirsch să întrețină relații sexuale cu el. Femeia a spus că statutul său, poziția de autoritate și manipularea au făcut-o să creadă că “era implicată într-o relație romantică cu un star de cinema”.

Abuzul ar fi continuat până la sfârșitul anului 1973. În urma abuzului sexual la care ar fi fost supusă, femeia a suferit traume psihice și emoționale pe termen lung.

Femeia a solicitat daune nespecificate și a solicitat un proces cu jurați.

ADVERTISEMENT