Life

Un celebru artist român e în doliu. Uddi și-a pierdut tatăl: ”Mulțumesc pentru tot”

Un artist cunoscut din țara noastră traversează momente foarte grele. Uddi este în doliu, după moartea figurii paterne.
26.02.2024 | 20:25
Un celebru artist roman e in doliu Uddi sia pierdut tatal Multumesc pentru tot
Un artist cunoscut din țara noastră traversează momente foarte grele. Uddi este în doliu, după moartea figurii paterne. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un celebru artist român e în doliu. Uddi și-a pierdut tatăl. Vedeta a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, unde i-a mulțumit „pentru tot” bărbatului care ar fi devenit bunic din nou anul acesta.

Un artist cunoscut din țara noastră traversează momente foarte grele. Uddi este în doliu, după moartea figurii paterne

Un artist cunoscut din țara noastră traversează momente foarte grele. Uddi, pe numele din buletin Dragoș Udilă, este în doliu după moartea figurii paterne. Fostul concurent de la X Factor 2012 trece prin clipe neplăcute.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă a postului de televiziune Antena 1 a împărtășit cu internauții o veste tristă. Tatăl său, Udilă Ion, a încetat din viață în urmă cu foarte puțină vreme. Cântărețul nu a dezvăluit care a fost cauza decesului.

Pe de altă parte, muzicianul a distribuit o poză cu regretatul său tată. A lăsat o postare dureroasă pe social media, fraza aparținându-i chiar regretatului său tată căruia i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru el.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu iubește pe toată lumea, dar parcă mai mult pe mine”, este citatul pe care Udilă Ion, tatăl lui Uddi, obișnuia să îl folosească. „Mulțumesc pentru tot, tata!”, a completat artistul pe pagina de Facebook.

Foarte multe persoane publice și comedianți i-au transmis mesaje. Printre aceștia s-au numărat Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu, și Mădălin Cârje. „Sincere condoleanțe”, este cel mai des comentariu primit de cântăreț.

ADVERTISEMENT

Uddi, tată pentru a doua oară anul acesta

Uddi a devenit cunoscut după participarea la X Factor, însă fanii nu cunosc prea multe informații despre viața personală. Cunoscutul artist a devenit tată pentru prima oară în urmă cu mai bine de 3 ani. Are un băiat.

Micuțul poartă un nume foarte special. Părinții săi au ales să-l numească Solomon. Numele biblic, purtat de înțeleptul rege al statului Iudei, fiul și succesorul lui David, vine din limba ebraică de la cuvântul shalom, tradus prin pace.

ADVERTISEMENT

O altă formă cunoscută a acestui prenume este Sulaiman, din limba arabă. Forma Salomon / Solomon este purtată de cele mai multe ori de evrei. Semnificația acestui nume aparte a fiului lui Uddi mai înseamnă pașnic.

Fostul participant al show-ului muzical urmează să fie părinte pentru a doua oară anul acesta. Partenera sa este însărcinată, vedeta fiind în culmea fericirii. Momentan nu a vorbit despre mult despre această parte a vieții sale.

ADVERTISEMENT