Sport

Un conducător din SuperLiga e încântat de cum au decurs negocierile cu Gigi Becali: “L-am dat pe 250.000 de euro la FCSB și l-am luat gratis”

Președintele unui club din SuperLiga este mulțumit de negocierile pe care le-a purtat cu Gigi Becali. Atacantul pe care a încasat 250.000 de euro de la FCSB a revenit gratis.
22.01.2023 | 15:54
Un conducator din SuperLiga e incantat de cum au decurs negocierile cu Gigi Becali Lam dat pe 250000 de euro la FCSB si lam luat gratis
Conducerea lui CS Mioveni este încântată după negocierile cu Gigi Becali pentru Bogdan Rusu. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu nu a reușit să se impună la FCSB, echipă care l-a cumpărat în vară pentru 250.000 de euro de la CS Mioveni. Atacantul în vârstă de 32 de ani a fost dat afară în iarnă printr-un mesaj pe WhatsApp, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Președintele lui CS Mioveni, încântat de revenirea lui Bogdan Rusu: „L-am dorit foarte mult înapoi”

Revenit la CS Mioveni, Bogdan Rusu a marcat la primul meci oficial al anului în meciul cu Petrolul Ploiești, scor 1-0 în etapa 22 din SuperLiga. Mai mult decât atât, atacantul l-a făcut fericit pe Nicolae Dică. Fostul antrenor al FCSB a debutat cu o victorie pe banca argeșenilor și a mărturisit că îl va sprijini total pe atacant.

ADVERTISEMENT

Dumitru Olteanu, președintele celor de la CS Mioveni, a recunoscut afacerea profitabilă pe care a avut-o cu Gigi Becali. Totodată, conducătorul echipei argeșene a precizat că Bogdan Rusu se potrivește foarte bine echipei din Mioveni.

„Bogdan Rusu se pliază foarte bine pe echipa noastră. Și campionatul trecut a fost golgeterul nostru, cu 9 goluri.

ADVERTISEMENT

Sper ca în acest retur și în play-out să marcheze cât mai multe goluri. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult înapoi. 

Conducerea lui CS Mioveni, mulțumită de negocierile cu Gigi Becali: „De ce să nu recunosc”

Și, de ce să nu recunosc? A fost o afacere și pentru club. L-am transferat în august pentru 250.000 de euro, iar în ianuarie l-am luat gratis înapoi”, a declarat Dumitru Olteanu, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu a evoluat 13 meciuri în prima parte a sezonului pentru FCSB, însă nu a izbutit să marcheze. De altfel, revenirea la CS Mioveni a fost singura opțiune pentru atacant după ce a evoluat deja pentru două echipe în acest sezon din SuperLiga.

Cifrele lui Bogdan Rusu arată mult mai bine pentru Mioveni în actualul sezon. Fostul atacant al lui Hermannstadt a înscris patru goluri în cinci meciuri pentru argeșeni în stagiunea actuală.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, sprijin total pentru Bogdan Rusu: „E un jucător important”

Nicolae Dică l-a antrenat pe Bogdan Rusu în perioada de la FCSB, iar fostul antrenor al roș-albaștrilor l-a folosit titular pe atacant în primele meciuri.

„Mă bucur pentru el, e un jucător important pentru echipă, a arătat și înainte să meargă la FCSB, a ajutat echipa și la Liga 2.

Am vorbit cu el, îi dau încredere totală și sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică pentru Bogdan Rusu, la finalul meciului cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT