Sport

Bogdan Rusu, dat afară de la FCSB cu un mesaj pe Whatsapp: “Mi-a scris cineva din conducere”. A refuzat echipa a doua, așa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate

Bogdan Rusu a plecat de la FCSB. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, atacantul a refuzat să meargă la echipa a doua şi a fost concediat de roş-albaştrii.
08.01.2023 | 14:32
Bogdan Rusu dat afara de la FCSB cu un mesaj pe Whatsapp Mia scris cineva din conducere A refuzat echipa a doua asa cum FANATIK a anuntat in exclusivitate
Bogdan Rusu, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Continuă plecările de la FCSB. După Radu Boboc şi Marco Dulca, a venit şi rândul lui Bogdan Rusu să părăsească echipa. Atacantul venit în vară de la CS Mioveni şi-a reziliat contractul şi a devenit jucător liber.

Bogdan Rusu, dat afară de la FCSB cu un mesaj pe Whatsapp: “Mi-a scris cineva din conducere”

FANATIK a anunţat în urmă cu câteva zile că lui Bogdan Rusu i s-a transmis să se prezinte la echipa a doua de la FCSB, propunere pe care atacantul a refuzat-o în mod vehement. Jucătorul spune că a preferat să renunţe la bani decât să meargă în ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

“Am zis că, decât să merg la echipa a doua, să stau să iau banii până în vară, mai bine plec. Am muncit din greu să ajung aici, nu vreau să stric totul pentru bani.

Mi-au zis să mă prezint la vizita medicală pe 16 ianuarie și după la antrenamentele echipei secunde. Da, pe WhatsApp, am primit un mesaj. Nu mai are rost să spun de la cine… cineva din conducere.

ADVERTISEMENT

“Am ales FCSB că e FCSB. Puteam să aleg oricare altă echipă, dar cu gândul asta m-am dus, nu pentru bani”

Eu nu am nimic ce să le reproșez. Din punct de vedere fotbalistic, se întâmplă. Nu pot să zic eu dacă mi-au dat destule șanse. Antrenorii de acolo știu ce a fost cel mai bine pentru echipă.

Am ales FCSB că e FCSB. Puteam să aleg oricare altă echipă, dar cu gândul asta m-am dus, nu pentru bani. Vedem ce ne rezervă viitorul, eu îmi doresc să joc până în vară.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare nivelul foarte ridicat, până la urmă campionatul de la noi poate să aducă rezultate surprinzătoare. E normal să fie echipele mai bune la FCSB, CFR, dar cred că aș fi făcut față“, a spus Bogdan Rusu, conform Digisport.

Bogdan Rusu, atacantul fără gol marcat la FCSB!

Bogdan Rusu a fost transferat pentru 250.000 de euro de la CS Mioveni în luna august. El a evoluat în 13 meciuri pentru vicecampioana României, însă nu a reuşit să marcheze niciun gol pentru roş-albaştrii.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a despărţit în această iarnă de Andrei Dumiter, Florin Achim, Radu Boboc şi Marco Dulca, în timp ce Ianis Stoica şi Alexandru Musi au plecat sub formă de împrumut la U Cluj, respectiv Poli Iaşi.

  • 32 de ani are Bogdan Rusu
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT