Life

Un copil a mers la mormântul mamei sale să-i arate notele de la școală. Gestul i-a făcut pe internauți să plângă: „Cu mare tristețe vedem aceste imagini”

Un copil a mers la mormântul mamei sale să-i arate notele de la școală. Imaginile cu el au devenit virale, iar internauții au mărturisit că i-au făcut să plângă.
06.11.2022 | 21:02
Un copil a mers la mormantul mamei sale sai arate notele de la scoala Gestul ia facut pe internauti sa planga Cu mare tristete vedem aceste imagini
Un copil a mers la mormântul mamei sale să-i arate notele de la școală. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Un copil a emoționat internetul cu gestul său. A mers la mormântul mamei sale pentru a-i arăta ce note a obținut la școală.

Un copil a mers la mormântul mamei sale să-i arate notele de la școală

După apariția imaginilor pe rețelele de socializare, oamenii s-au declarat emoționați până la lacrimi de copilul care a vrut să o facă mândră pe mama lui decedată.

ADVERTISEMENT

„Un băiat își vizitează mama la cimitir pentru a-i arăta notele sale”, se arată în descrierea de pe rețelele de socializare.

Copilul poate fi văzut cum merge liniștit cu ghiozdanul în spate și se oprește la un mormânt, care este chiar al celei care i-a dat viață. Acesta se pune și în genunchi la un moment dat și pare că se roagă.

ADVERTISEMENT

Imaginile care i-au emoționat pe internauți îl arată pe copil cum scoate din ghiozdan un dosar cu notele sale de la școală și le pune în fața pietrei funerare.

„Este trist să vedem acest caz, sunt mulți copii care nu au lângă ei pe cineva drag”, „Acest videoclip m-a făcut să plâng”, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu copilul fără mamă i-au făcut pe internauți să plângă

Multe dintre comentarii arătau cât de emoționați au fost utilizatorii de rețelele de socializare de acest caz.

O persoană chiar spunea că acest caz ar trebui să facă pe toată lumea să se gândească la cât de importantă este prezența unei mame și cât de norocoși sunt cei care își au părinții aproape de ei.

ADVERTISEMENT

„Este o reflecție pentru a prețui prezența unei mame… Să prețuiești suferința celorlalți, este o chestiune de empatie, adevărul, îmi frânge sufletul și nu se știe niciodată care este destinul nostru…

Mulțumită acestui lucru, sper că soarta copilului trist îi va schimba lumea și că în curând își va găsi liniștea și fericirea pe care o merită…”, a scris persoana respectivă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: