Sport

Un designer cunoscut îi face lui Gigi Becali haine cu însemnele crucii și ale FCSB. Preț exorbitant pentru un singur hanorac: „Sunt exclusiv la comandă”

Gigi Becali (64 de ani) apare din ce în ce mai des îmbrăcat din cap până-n picioare în negru și cu o cruce, hainele fiind făcute la comandă. Cât poate costa un singur hanorac.
01.03.2023 | 17:41
Un designer cunoscut ii face lui Gigi Becali haine cu insemnele crucii si ale FCSB Pret exorbitant pentru un singur hanorac Sunt exclusiv la comanda
1.000 de euro costă un singur hanorac purtat de Gigi Becali, iar un palton ajunge la 2.000 de euro. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a renunțat la costumele de lux de la Londra, la parfumurile de lux și la butonii de aur, iar acum se îmbracă mult mai simplu, asemenător călugărilor pe care îi îndrăgește atât de mult.

Cine este creatorul de modă care îi face haine lui Gigi Becali. Patronul FCSB e mereu îmbrăcat cu ele

În ultimele luni, Gigi Becali a început să apară în fața jurnaliștilor îmbrăcat cu haine negre, fes, pantaloni, hanorac, toate brodate cu o cruce roșie. Pe acestea este scris și un text în greaca veche: „Iisus Hristos biruiește”.

ADVERTISEMENT
Palton Gigi Becali. Sursă foto: captură Digi Sport
Palton Gigi Becali. Sursă foto: captură Digi Sport

Mulți s-au întrebat de unde își procură patronul FCSB aceste haine, iar designerul care se ocupă de nouă vestimentație a lui Gigi Becali este unul român, Alexandru Ciucu.

Acesta a oferit detalii despre costumația inedită a lui Gigi Becali: „Trebuie să vă spun în primul rând că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă și că ele nu intră în oferta noastră. Sunt niște haine mai aparte față de ceea ce producem noi în mod special”, a dezvăluit Alexandru Ciucu, conform playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali plătește o sumă uriașă pentru un singur hanorac!

Chiar dacă articolele de îmbrăcăminte nu sunt unele sofisticate, prețurile nu sunt deloc la îndemâna oricui, iar Becali trebuie să scoată din buzunar câteva mii de euro în numele credinței sale: „Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia.

Plus mărimea celui care-l va îmbrăca. Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur la 1.000 de euro”, a surprins același Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT

Inserarea crucii a fost de asemenea o operațiune specială care a necesitat o atenție deosebită: „Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori.

Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm și broderie, cusută manual, și alte soluții tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a concluzionat designerul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să achiziționeze un palton în stilul celui purtat de Gigi Becali pentru a intra în pielea patronului FCSB, trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 2.000 de euro!


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT
Tags: