Sport

Un fan al lui Manchester United i-a cerut lui Ryan Reynolds să cumpere clubul! Ce răspuns i-a dat actorul

Un fan de-al lui Manchester United i-a cerut coproprietarului Wrexham, Ryan Reynolds, să cumpere clubul de pe Old Trafford. Răspunsul actorului a stârnit curiozitate.
11.04.2022 | 14:48
Un fan al lui Manchester United ia cerut lui Ryan Reynolds sa cumpere clubul Ce raspuns ia dat actorul
Ryan Reynolds a fost rugat de un fan să cumpere Manchester United. Sursa foto: EPA/CAROLINE BREHMAN
ADVERTISEMENT

Actorul Ryan Reynolds este coproprietarul clubului Wrexham AFC din Țara Galilor, care evoluează în campionatul National League, a cincea ligă engleză de fotbal. Fondată în 1864, Wrexham este cea mai veche echipă de fotbal din Țara Galilor și al treilea club ca vechime din lume, potrivit istoricului de pe site-ul oficial.

Ce răspuns a dat Ryan Reynolds când a fost rugat să cumpere Manchester United

Ryan Reynolds, cunoscutul actor de la Holywood, a dat un răspuns surprinzător atunci când un fan de-al lui Manchester United i-a cerut să cumpere clubul.

ADVERTISEMENT

Suporterul a comentat la un tweet de-al lui Reynolds, punând întrebarea: „Te rog, cumpără Manchester United”. Vedeta i-a răspuns într-un mod curios „Mă întâlnesc deja cu cineva (n.r. – cu un club de fotbal)”, fără să dea mai multe detalii.

Reynolds și colegul său actor hollywoodian Rob McElhenney au cumpărat clubul galez Wrexham în noiembrie 2020, după ce au primit sprijin din partea suporterilor.

ADVERTISEMENT

Ryan a fost văzut deseori pe Racecourse Ground, stadionul lui Wrexham. Cel mai recent, actorul a asistat din tribune la partida împotriva celor de la Eastleigh, când Wrexham s-a impus cu scorul de 3-2, după un penalty transformat în minutul 90+5.

După revenirea lui Wrexham în fața lui Dover din confruntarea ce a avut loc la sfârșitul lui martie, Ryan Reynolds a afirmat că a pierdut nouă ani din viață. Wrexham era condusă pe teren propriu cu scorul de 2-5 în minutul 63, urmând ca, în minutul 90+7, echipa gazdă să înscrie golul câștigător (6-5).

ADVERTISEMENT

După meci, Reynolds a scris pe Twitter: „Tocmai am pierdut nouă ani din viața mea. Și sunt de acord cu asta. Îi cer scuze familiei mele. De asemenea, îngropați-mă în Țara Galilor”.

Fanii lui Manchester United nu mai vor familia Glazer ca proprietar

Suporterii lui Manchester United nu-l mai doresc pe Avram Glazer la conducerea clubului, al cărui punct de fierbere a fost după propunerea „European Super League”.

ADVERTISEMENT

Anunțul a declanșat proteste pe scară largă, iar unii fani au luat cu asalt chiar și terenul de pe Old Trafford, potrivit Daily Star.

Paul Parker, fostul jucător al lui Manchester United, a declarat recent pentru Daily Mail: „United este o amestecătură. Nu văd ca asta să se schimbe. Ar trebui să schimbi proprietarii și nu-i poți schimba, nu-i așa?”.

ADVERTISEMENT