Life

Red Notice, succes fără precedent la lansare. A devenit cel mai vizionat film de pe Netflix

Cel mai vizionat film de pe Netflix este acum ”Red Notice”. Pelicula cu Dwayne Johnson și Ryan Reynolds, încă de la lansare, are parte de un succes fără precedent în istoria platformei de streaming.
01.12.2021 | 11:53
Red Notice succes fara precedent la lansare A devenit cel mai vizionat film de pe Netflix
Red Notice este acum cel mai vizionat film de pe Netflix. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Noua comedie de acțiune de pe Netflix, ”Red Notice”, ce a avut premiera pe data de cinci noiembrie, a devenit cea mai urmărită peliculă a platformei.

Succes colosal pe Netflix pentru „Red Notice”

Filmul ce îi are în rolurile principale pe Dwayne „The Rock” Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot a adunat peste 328 de milioane de vizualizări, în ciuda recenzilor care nu sunt în totalitate pozitive. Astfel, acesta a depășit recordul atins de ”Bird Box” în anul 2018, care a acumulat 280 de milioane de vizualizări în patru săptămâni.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de reprezentații Netflix, după succesul serialului ”Squid Game”, acum peste jumătate din cei 214 milioane de abonați ai platformei au vizionat filmul cu ”The Rock” și Ryan Reynolds.

Despre succesul noului său proiect a vorbit și ”The Rock”. Actorul din rolul principal se laudă cu reușita pe care el și colegii lui au bifat-o atât de repede.

ADVERTISEMENT

”Eu și prietenul meu foarte vorbăreț, Ryan Reynolds, vă spunem că ‘Red Notice’ a avut cel mai mare succes la lansare din istoria platformei Netflix. În mai puțin de două săptămâni am doborât toate recordurile și mai aveți timp să vă bucurați de film. Mulțumim!”, a scris Dwayne Johnson pe pagina sa de Instagram.

La fel de bucuros de vestea cea mare s-a arătat și Ryan. Cel care joacă rolul hoțului în celebrul film a ținut să felicite întreaga echipă care a pus bazele proiectului, dar și celor care au vizionat ”Red Notice”.

ADVERTISEMENT

”Felicitări întregii echipe. Nimic nu ar fi fost posibil fără voi și fără dorința voastră de a ne aduce pe toți înapoi la muncă într-un an atât de greu. Vă mulțumesc fiecăruia!”, a scris și Reynolds pe rețelele de socializare.

”Red Notice”, deloc pe placul criticilor cinefili

Dar chiar și cu un asemenea succes, deși acum se poate vedea și în cinematografe, pelicula nu a recuperat decât două milioane de dolari dintr-un total al costului de producție de 200 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în ciuda numărului mare de vizionări într-un timp atât de scurt, deși se află în top zece pe Netflix, fiind urmărit din 94 de țări, criticii de film nu au acordat peliculei note foarte bune. Ba chiar, ”The Guardian” spune că ”Red Notice” este o încercare prea complicată de a recrea succesul filmelor ”Indiana Jones”.

Filmul ar putea avea o continuare

”Red Notice”, peliculă scrisă și regizată de Rawson Marshall Thurber, îmbină elementele unui film de acțiune, comedie și crimă, care-l prezintă pe Dwayne Johnson în rolul unui agent FBI, cel care face echipă cu un renumit hoț interpretat de Ryan Reynolds pentru a prinde un criminal în serie, jucat de Gal Gadot.

Datorită succesului de care se bucură, conform regizorului, pelicula ar putea avea și o continuare, formată din două sau chiar trei părți.

”Cred că este o posibilitate reală (n.r. de a face o continuare a filmului). Dacă o vom face trebuie să ne asigurăm că putem construi a doua și chiar a treia parte”, a spus Rawson Marshall Thurber, conform dailymail.co.uk.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: