ADVERTISEMENT
Fotbal international

Un fost jucător la Steaua o ironizează pe Slovan Liberec: ”Cătălin bucătarul arăta mai mult fotbal decât cehii”

Autor: Traian Terzian | 25.09.2020 | 00:18
Un fost jucător la Steaua o ironizează pe Slovan Liberec: ”Cătălin bucătarul arăta mai mult fotbal decât cehii”
Un fost jucător al echipei Steaua București o ironizează pe Slovan Liberec după victoria chinuită din meciul cu FCSB, din turul trei preliminar al Europa League. Sursă foto: Sport Pictures

Un fost jucător al echipei Steaua București o ironizează pe Slovan Liberec după victoria chinuită din meciul cu FCSB, din turul trei preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au ratat calificarea în play-off-ul Europa League după ce au fost învinși de formația cehă, scor 2-0.

În ciuda înfrângerii, FCSB are scuza că abia a reușit să încropească o echipă după numeroasele cazuri de Covid-19 și a jucat în inferioritate numerică timp de 70 de minute.

ADVERTISEMENT

Slovan Liberec, ironizată de un fost jucător de la Steaua

Deși victoriasă și calificată în play-off-ul Europa league, Slovan Liberec a fost ironizată de fostul jucător al Stelei, Nana Falemi, pentru prestația modestă arată în fața unui FCSB decimat.

”Dacă, Cătălin bucătarul (treci peste cacofonie), era trecut pe foaie și juca, arăta mai mult fotbal decât cehii. 100% știe mai mult fotbal decât jucătorii lui Liberec, în 30 de ani de când e la Steaua”, a scris Falemi pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

”L-ai băgat pe Simion a jucat, l-ai băgat pe Șut a jucat, a venit Enache, a jucat… și copiii de mingi dacă intrau jucau bine. Păcat, într-o zi normală, cehii plecau cu plasa plină. Le-au trebuit 60 de minute să își dea seama că joacă cu un om în plus, așa frică le-a fost de Steaua.

Și la ora asta, cehii încă nu și-au dat seama că băieții de la Steaua nu puteau mai mult în seara asta. Dacă le iei cornerele, nu au avut un șut pe poartă! Așa, ai noștri, cu echipa încropită…

ADVERTISEMENT

Steaua – Liberec Daca, Catalin bucatarul ( treci peste cacofonie) , era trecut pe foaie si juca, arata mai mult fotbal…

Geplaatst door Falemi op Donderdag 24 september 2020

Lui Gigi să îi pară rău, că s-a zgârcit la parale, cu impresarii (dacă e adevărat ce se spune)… cu 3 jucători buni, Steaua se califica și dacă îl trecea pe foaie pe Cătălin bucătarul ‘Pele al polonicului’. Felicitări băieților pentru atitudine, efort. Felicitări băieților pentru efort. F. … scărița lui Adi Petre…, a mai notat Falemi.

Antrenorul Mihai Pintilii a ținut să își felicite echipa și a anunțat ce le-a lipsit ”roș-albaștrilor” pentru a obține o nesperată calificare, în condițiile focarului de coronavirus apărut la club.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!