Fotbal intern

Un fost oficial de la FCSB a identificat punctele slabe ale „perlelor” lui Becali: „Nu au forță, nu au agresivitate”

18.02.2021 | 09:08
Un fost oficial de la FCSB a identificat punctele slabe ale perlelor lui Becali Nu au forta nu au agresivitate
ADVERTISEMENT

Narcis Răđucan, fost oficial în cadrul clubului FCSB, aruncă bomba despre dorința “perlelor” lui Gigi Becali de a prinde cât mai repede un transfer în străinătate. Conform spuselor lui Răducan, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan și Florin Tănase nu vor să mai rămână în campionatul din România.

FCSB traversează un moment dificil, cu 3 înfrângeri la rând, două suferite în Liga 1, plus eliminarea din Cupa României în fața marilor rivali de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan consideră că adversarele lui FCSB au învățat cum să contracareze jocul echipei antrenată de Toni Petrea și pot să blocheze în momentul de față mai ușor acțiunile ofensive ale liderului din Liga 1.

Narcis Răducan aruncă bomba despre “perlele” lui Becali: “Nu vor să rămână în România”

“Nu e nimeni care să îi lase 5 metri lui Coman ca să dribleze. Dar nici Moruțan sau Tănase nu sunt de vină. I-am văzut cum se antrenează și niciunul dintre ei nu vrea să mai rămână nicio zi în România.

ADVERTISEMENT

Toți vor să ajungă mari fotbaliști. Ei încearcă, în momentul în care jocul e blocat, să o ia pe cont propriu. Și atunci nu e simplu deloc, pentru că jucătorii ceilalți se așteaptă și astfel sunt ușor de blocat”, a declarat Narcis Răducan la Digisport.

Dennis Man a setat un precedent în rândul jucătorilor de la FCSB, fiind fotbalistul care a părăsit Liga 1 pe o sumă record, 13 milioane de euro achitate de Parma. În prezent, cei 3 fotbaliști enumerați de Narcis Răducan au o cotă de piață cumulată de 9.8 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a expus punctele slabe din jocul lui FCSB

“FCSB este construită pe jucători de calitate în atac, cu tehnică în regim de viteză, dar care au foarte multe puncte slabe. Nu au forță, nu au agresivitate, nu au jucători masivi, nu au un număr 9 care să te scoată în anumite momente dificile ale campionatului.

Au, într-adevăr ,spectacol, calitate, pase, driblinguri, dar sunt jocuri când adversarul te citește exact pe problemele deficitare ale tale. Și aici au fost probleme și le-am anticipat din toamnă, când FCSB a pierdut meciurile grele, pentru că, în acest sistem, campionatul și fotbalul adevărat începe iarna / primăvara și sunt meciuri în care câștigi foarte greu”, a mai adăugat Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

În ultimele 10 meciuri oficiale disputate de FCSB, echipa a obținut 4 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Și în clasament, situația s-a deteriorat, formația antrenată de Toni Petrea fiind egalată de CFR Cluj, ambele acumulând 48 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,72 este cota pentru „TG 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT