Sport

Un fost portar de legendă, secundul lui Bogdan Vintilă la FC Argeș: ”Putem să depășim acest moment greu”. Video

Bogdan Vintilă nu reușește să o scoată pe FC Argeș din perioada tulbure, dar și-a adus ca secund un fost portar de legendă al piteștenilor.
13.04.2023 | 22:28
Un fost portar de legenda secundul lui Bogdan Vintila la FC Arges Putem sa depasim acest moment greu Video
Bogdan Vintilă nu reușește să o scoată pe FC Argeș din perioada tulbure, dar și-a adus ca secund un fost portar de legendă al piteștenilor. Sursă foto: argesfc.ro
ADVERTISEMENT

Argeșenii traversează un moment extrem de dificil, fiind fără victorie în SuperLiga de la finalul lui octombrie 2022, și se îndreaptă cu pași repezi către retrogradarea în eșalonul secund.

Noul secund al lui Bogdan Vintilă la FC Argeș este un fost portar de legendă

În încercarea disperată de a mai salva ceva pe acest final încins de sezon, antrenorul Bogdan Vintilă l-a adus în funcția de secund pe Andrei Speriatu, fostul portar de legendă de la FC Argeș, care a semnat un contract până la finalul sezonului, cu drept de prelungire.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc să o scoatem la capăt. Cred că putem să depășim acest moment greu, nu prin forța mea, ci prin forța grupului. De unul singur nu poți! Fotbalul este un joc colectiv și doar împreună putem face o treabă cât mai bună. Trebuie să avem dorință, determinare și puterea de a lupta până la final”, a declarat Speriatu, pentru FC Arges TV.

Născut pe 29 septembrie 1957, la Toporu (Teleorman), Andrei Speriatu a jucat 406 meciuri în primul eşalon al României, îmbrăcând tricoul ”alb-violet” în două perioade: 1976-1980 și 1986-1990.

ADVERTISEMENT

Campion cu FC Argeș în sezonul 1978-1979, Speriatu este pe locul trei în topul celor mai longevivi portari români, după Costel Câmpeanu şi Silviu Lung. Speriatu a mai făcut parte din staff-ul tehnic al piteștenilor în mandatele lui Telu Stancu, Nicolae Dobrin și Marian Bondrea.

Scandalurile se țin lanț la FC Argeș

Pe lângă rezultatele dezastruoase, FC Argeș se mai confruntă și diferite alte probleme. Atacantul francez Arnold Garita a pornit o bătaie ca în filme la antrenamentul echipei și a fost exclus din lot.

ADVERTISEMENT

Vârful cu nouă goluri în SuperLiga în 29 de meciuri e istorie la Piteși! Arnold Garita a intrat într-un conflict la antrenament cu Boubacar Hanne, care s-a soldat cu o bătaie în toată regula, iar șefii clubului au decis să ia această măsură drastică.

Un alt incident grav a avut loc la finalul meciului pierdut cu 0-2 de FC Argeș împotriva celor de la FC Voluntari. FANATIK a aflat că suporterii au sărit să îl bată pe Grigore Turda, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația în care se află echipa.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, un fan a lovit cu piciorul portiera mașinii în partea din dreapta față, unde se afla jucătorul. Suporterul a fost în cele din urmă reținut de Jandarmeria Română. Contactat de FANATIK, Turda era extrem de afectat de cele întâmplate și s-a rezumat la o declarație scurtă: ”Ei cred că i-am înjurat și că joc la alibi. Eu la fiecare meci joc cu infiltrații, dar nu vreau să mai comentez mai mult. Și așa m-au scos pe mine țap ispășitor”.

ADVERTISEMENT
Tags: