Fotbal intern

Un fotbalist de play-off a fugit din România, în plină pandemie de coronavirus: „Nu știu cum și cine l-a lăsat, dar a pus poze din Cehia”

04.04.2020 | 21:15
Un fotbalist de playoff a fugit din Romania in plina pandemie de coronavirus Nu stiu cum si cine la lasat dar a pus poze din Cehia
ADVERTISEMENT

Răzvan Pleșca a dezvăluit că Lukas Droppa, coechipierul de la Gaz Metan Mediaș, a plecat din România în plină stare de urgență cauzată de pandemia de coronavirus, pentru a fi alături de soția sa, care a născut recent.

Lukas Droppa a plecat în Cehia

Cei mai mulți fotbaliști străini au rămas în România după suspendarea Ligii 1 și decretarea stării de urgență de către președintele Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Inițial a fost cazul și lui Lukas Droppa, care a hotărât, în cele din urmă, să plece în țara natală, Cehia, pentru a fi alături de soția sa, care a născut recent.

Mijlocașul a fost „dat de gol” chiar de coechipierul Răzvan Pleșca, care recunoaște că nu știe cum a reușit Lukas Droppa să ajungă în Cehia, în contextul situației actuale cauzate de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Lukas Droppa a reușit să ajungă în Cehia, după 24 de ore. Nu știu cum și cine l-a lăsat, dar a reușit. Soția lui a născut, a pus poze pe Facebook”, a dezvăluit Răzvan Pleșca la TV Digisport.

Dorit de FCSB, Răzvan Pleșca nu se gândește la plecare

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că Răzvan Pleșca este o soluție pentru postul de portar de la FCSB, însă jucătorul de la Gaz Metan Mediaș recunoaște că a semnat recent prelungirea contractului și nu se mai gândește la o plecare.

ADVERTISEMENT

Îmi voi termina contractul când voi avea 38 de ani, deci nu se mai pune problema unui transfer, nici la FCSB, nici în altă parte. Domnul Mărginean parcă a simțit problemele care vor urma și mi-a prelungit contractul în toamna trecută”, a declarat Răzvan Pleșca.

Portarul cu care Gaz Metan a ajuns în premieră în istoria clubului în play-off a avut puterea să și glumească în această perioadă dificilă: „Noi suntem obișnuiți cu izolarea aici la Mediaș, pentru că avem două cafenele și trei pizzerii în tot orașul, așa că suntem obișnuiți”.

ADVERTISEMENT