Un fundaș de la FC Botoșani e pe lista Universității Craiova. Jucătorul i-a refuzat pe olteni acum un an. Reacția lui Valeriu Iftime

EXCLUSIV FANATIK
Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Universitatea Craiova
09/06/2020, 21:02
Un fundaș de la FC Botoșani e pe lista Universității Craiova. Jucătorul i-a refuzat pe olteni acum un an. Reacția lui Valeriu Iftime EXCLUSIV FANATIK
Odată cu venirea noului antrenor Cristiano Bergodi, Universitatea Craiova caută să-și întărească lotul, iar FANATIK a aflat că a pus ochii pe un fundaș de la FC Botoșani. Sursă foto: Sport Pictures

Odată cu venirea noului antrenor Cristiano Bergodi, Universitatea Craiova caută să-și întărească lotul, iar FANATIK a aflat că a pus ochii pe un fundaș de la FC Botoșani.


UPDATE, 9 iunie, ora 21:02 / Președintele clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat că toți jucătorii echipei sale sunt de vânzare pentru un preț corect.

”Toți jucătorii sunt de vânzare, am spus asta. Haruț e de vânzare dacă Craiova vine cu prețul corect. Am văzut că se vorbește de 250.000 de euro. Nici nu iau în calcul așa ceva. Să vină cu altă ofertă și discutăm”, a declarat Iftime pentru realitateasportiva.net.


Un fundaș de la FC Botoșani e pe lista Universității Craiova

Pe lista de achiziții imediate a Universității Craiova a apărut un nume mult dorit de olteni și în trecut, este vorba de actualul fundaș al celor de la FC Botoșani, Denis Haruț.

Patronul Mihai Rotaru a încercat să-l aducă pe fundașul dreapta și în primăvara anului trecut, atunci când evolua la ACS Poli Timișoara, dar Haruț a refuzat atunci oferta Craiovei, iar în vară a mers liber de contract la FC Botoșani.

În martie anul trecut, timișorenii se aflau în mare dificultate din punct de vedere financiar, iar cedarea lui Haruț era o posibilitate pentru ieșirea din impas. Craiova a vrut să-l aducă împrumut până la vară, iar apoi să-l achiziționeze definitiv pentru 100.000 de euro.

Craiova, dispusă să plătească 250.000 de euro pentru Haruț

Deși gruparea de pe Bega a părut interesată de ofertă, Denis Haruț a decis să refuze transferul la Craiova, justificând că i se va reduce salariul prin această mutare şi că oricum nu va juca la formația din Bănie.

Deși s-au lovit de refuzul jucătorului, conducătorii clubului Universitatea Craiova nu și-au luat gândul de la el, iar acum, odată cu venirea tehnicianului italian Cristiano Bergodi, FANATIK a aflat că l-au pus în fruntea listei de transferuri.

Aducerea jucătorului în vârstă de 21 de ani nu este deloc simplă, deoarece Denis Haruț mai are contract la Botoșani până în vara anului 2022. Cu toate acestea, FANATIK a aflat că sunt oltenii sunt dispuși să plătească 250.000 de euro.

Marele avantaj al lui Denis Haruț este faptul că pe lângă poziția de fundaș dreapta, el poate ocupa alte două posturi. Jucătorul poate evolua și ca fundaș central, dar și ca mijlocaș defensiv.

În acest sezon, Denis Haruț a jucat 26 de meciuri pentru FC Botoșani, în majoritatea dintre ele fiind folosit ca fundaș dreapta, și și-a ajutat echipa să ajungă în premieră în play-off-ul din campionatul intern.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoşani: 3,25 este cota pentru ”sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×