News

Un gălățean a rămas ca la dentist când să-și plătească stomatologul. Hoții au dat o spargere în cabinet chiar în timpul tratamentului și i-au furat toți banii

Furt inedit la Galați, acolo unde un bărbat a fost jefuit în timp ce era la dentist. Și-a dat seama când a vrut să plătească serviciile.
12.01.2024 | 16:36
Un galatean a ramas ca la dentist cand sasi plateasca stomatologul Hotii au dat o spargere in cabinet chiar in timpul tratamentului si iau furat toti banii
Un gălățean a rămas ca la dentist când să-și plătească stomatologul. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ captură Tvr
ADVERTISEMENT

Furt inedit la Galați, acolo unde un bărbat a rămas ca la dentist când să-și plătească stomatologul. Gălățeanul se afla chiar în cabinetul medicului atunci când hoții au dat spargerea în clinica stomatologică.

A rămas ca la dentist când să-și plătească stomatologul. Furt inedit la Galați

Doi bărbați au pătruns în imobil, în holul clinicii, în timp ce medicul și păgubitul, un bărbat de 42 de ani, erau în cabinet. Pentru că în clădire nu se mai afla nimeni la acel moment, nici la recepție, au profitat de situație.

ADVERTISEMENT

Indivizii au mers la cuier, acolo unde era geaca gălățeanului. Au scotocit și au găsit portofelul acestuia, în care avea 2.500 de lei, dar și cheia de la mașină. Le-au luat, iar apoi s-au făcut nevăzuți.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în interiorul clinicii. Clientul și-a dat seama că a fost jefuit după ce a terminat tratamentul și a dorit să achite serviciile medicale.

ADVERTISEMENT

Văzând că portofelul și cheia mașinii i-au dispărut din geacă, s-a panicat și a informat reprezentanții cabinetului medical. Au vizualizat imaginile de pe camerele video de supraveghere și au constatat că omul a fost victima unui furt.

Prin urmare, polițiștii au fost chemați la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. A fost deschisă o anchetă în acest caz, iar cei doi hoți sunt căutați de oamenii legii. În urma faptelor sale, ei riscă să stea până la 18 ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din București a rămas fără seiful din casă

Un bucureștean a fost victima hoților, weekendul trecut, după ce a căzut într-o capcană pusă la cale de indivizi. Infractorii au gândit atacul înainte de a-l pune în practică. Cel mai probabil, își cunoșteau foarte bine victma.

Înainte de a pătrunde în apartamentul bucureșteanului l-au sunat și i-au spus că mașina sa ar fi fost lovită. Prin urmare, bărbatul a ieșit în grabă din casă, moment în care hoții au pătruns în locuință și i-au furat seiful metalic în care se aflau bani și diverse bunuri.

ADVERTISEMENT

”S-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul. Locuința ar fi fost asigurată. Apoi, când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare”, au transmis polițiștii.

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate...
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie