Sport

Un grup important de fani a plecat din PCH: “Nu vom negocia niciodată”

„District 48”, un grup important de fani ai lui Dinamo, a anunțat că pleacă din Peluza Cătălin Hîldan, iar suporterii au spus că nu vor negocia niciodată.
07.09.2023 | 22:06
Un grup important de fani a plecat din PCH Nu vom negocia niciodata
Un grup important de fani au plecat din PCH. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Grupul „District 48” nu va mai merge la meciurile lui Dinamo în Peluza Cătălin Hîldan, iar ultrașii au explicat gestul prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare.

Un grup important de fani a plecat din PCH

„District 48”, un grup important de fani ai lui Dinamo au ales să plece din Peluza Cătălin Hîldan, explicând motivul pentru care au ajuns la o astfel de decizie radicală:

ADVERTISEMENT

„Ultrasul nu are nume, doar frații din peluză îl cunosc. Ultrasul nu are chip, de aceea pozele de grup sunt blurate. Ultrasul nu se îmbracă și nici nu gândește la fel cum se îmbracă și cum gândesc alții.

Ultrasul își iubește țara, își apără neamul și se ghidează în viață după valori din ce în ce mai perimate astăzi, din păcate, cum sunt “familia”, “credința” și “istoria”.

ADVERTISEMENT

Ultrasul nu se aliniază la valorile de tip nou impuse de valuri ostile viitorului nostru ca nație. Ultrasul nu atacă decât atunci când este atacat și își ajută mereu semenii aflați în nevoie”.

„Un ultras nu se oprește din a fi ultras odată ajuns acasă din deplasare, ci e ultras 24 de ore din 24, oriunde se află, 7 zile pe săptămână din 7, cu gluga pe cap sau fără. A fi ultras este un mod de viață, iar Dinamo București este rațiunea noastră de a exista împreună!”, au mai scris ultrașii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Decizia e una dificilă!”

“District 48” a decis să își suspende activitatea în cadrul “Peluzei Cătălin Hîldan”. Decizia este una dificilă, dar care a trebuit să fie luată, după ce am simțit că nu ne mai putem exprima la nivelul ultra la care am aspirat cu toții.

Nimeni nu este perfect, deci perfecți nu suntem nici noi, am facut destule și poate nepermise compromisuri individuale, la fel ca mulți alții în viața de peluză, în ideea de a fi bine, însă cu modul de a fi și de a trăi ultra, ca brigadă, nu vom negocia niciodată! DISTRICT E NUMELE!

ADVERTISEMENT

A fost o onoare și totodată o mândrie să facem parte din “Peluza Cătălin Hîldan”, ca grup din iulie 2019 și ca dinamoviști de când ne știm pe stadioane”, a continuat comunicatul fanilor de la „District 48”.

„Luptele comune alături de frații noștri, indiferent în ce au constat ele, ne-au călit precum călește focul fierul din care sunt făcute ciocanele de pe emblema District, iar anii petrecuți în “Ștefan cel Mare” de mici copii ne-au șlefuit în bărbații care suntem astăzi. Respect necondiționat tuturor “câinilor”, alături de care respirăm Dinamo!

Mesajul District 48 pentru voi este: BAZAȚI-VĂ ÎN CONTINUARE PE NOI, FRAȚILOR! Pentru că sfârșitul District 48 nu este aici! Între noi avem o vorbă împrumutată de la “golani” fără granițe și regrete, la fel ca noi, vorbă care ne-a ghidat în toți acești ani de existență și zbatere pentru ceea ce iubim:

“WHEN ÎN DOUBT, HAMMERS OUT!”. Astăzi, 7 septembrie 2023, părăsim în liniște locurile ocupate cu fruntea sus în PCH, însă pasiunea pentru Dinamo și “ciocanele” din mâini nu le vom lăsa niciodată!

DOAR ÎNAINTE, DOAR ÎMPREUNĂ, UMĂR LÂNGĂ UMĂR! NE AVEM PE NOI ȘI AVEM DINAMO!”, s-a mai arătat în comunicatul emis de suporterii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: