Fotbal international

Un jucător care face senzație la Cupa Mondială, aproape de Liverpool. Suma imensă pe care o vor achita „cormoranii” în schimbul său

Liverpool este aproape de a face un nou transfer de răsunet și își dorește să aducă un fotbalist care s-a remarcat la Cupa Mondială din Qatar.
12.12.2022 | 22:25
Un jucator care face senzatie la Cupa Mondiala aproape de Liverpool Suma imensa pe care o vor achita cormoranii in schimbul sau
Un jucător care face senzație la Cupa Mondială, aproape de Liverpool. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Este vorba despre argentinianul Enzo Fernandez, mijlocașul celor de la Benfica Lisabona, care are o clauză de reziliere de 120.000.000 de euro.

Un jucător care face senzație la Cupa Mondială, aproape de Liverpool

Liverpool este pe urmele lui Enzo Fernandez, mijlocașul celor de la Benfica Lisabona, iar jurnaliștii portughezi de la Record, cei care au anunțat și transferul lui Darwin Nunez la Liverpool, au dezvăluit că Fernandez a semnat deja un precontract cu echipa lui Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Enzo Fernandez a venit recent la Benfica Lisabona, mai precis din vară, când „vulturii” îl transferau de la River Plate pentru 12.000.000 de euro.

River Plate și-a păstrat și un procent de 25% dintr-un viitor transfer al mijlocașului, iar dacă se va parafa transferul de 120.000.000 de euro, clubul argentinian ar urma să primească nu mai puțin de 30.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani are Enzo Fernandez

Enzo Fernandez s-a remarcat la Campionatul Mondial din Qatar

Enzo Fernandez a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Argentinei de la Campionatul Mondial din Qatar, reușind să înscrie un gol în duelul cu Mexic, scor 2-0.

În acest sezon, Enzo Fernandez 28 de meciuri pentru Benfica Lisabona, în toate competițiile, reușind să înscrie 4 goluri și să ofere 7 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala Argentinei, Enzo Fernandez a înscris un gol în 8 selecții, Campionatul Mondial din Qatar fiind punctul său de plecare în selecționata lui Lionel Scaloni.

Enzo Martinez este un produs 100% al Academiei de Fotbal a celor de la River Plate, jucând un sezon și pentru Defensa Y Justicia, formație din prima ligă argentiniană la care a fost împrumutat.

ADVERTISEMENT

Deși este tânăr, Enzo Martinez are deja un palmares de trofee interesant, câștigând campionatul în Argentina cu River Plate și câștigând Copa Sudamericana și Recopa Sudamericana cu Defensa Y Justicia.

  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Enzo Fernandez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: