Sport

Un jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo face lumină: „M-a bufnit râsul când l-am auzit pe Burcă! E o grevă inventată”

Ștefan Fara, jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo, face lumină în cazul grevei fotbaliștilor și îl atacă pe Ovidiu Burcă.
19.01.2023 | 19:30
Un jucator care sia reziliat contractul cu Dinamo face lumina Ma bufnit rasul cand lam auzit pe Burca E o greva inventata
Un jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo face lumină. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate situația tensionată de la Dinamo, precum și jucătorii care și-au reziliat contractul cu clubul.

Un jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo face lumină

Ștefan Fara și-a reziliat contractul cu Dinamo și a ieșit la atac după declarațiile dure făcute de Ovidiu Burcă, spunând că de fapt greva a fost inventată pentru a-i face pe unii jucători să-și rezilieze contractele.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul portar al „câinilor” a continuat atacurile la adresa lui Ovidiu Burcă, mărturisind că l-a apucat râsul când a auzit discursul tehnicianului:

Luni am spus că nu intrăm în antrenament dacă nu stă nimeni de vorbă cu noi. La 3-4 ore distanță, ne-am primit o parte din bani în cont. Domnul Elias ne-a spus că banii sunt de vineri în club, chiar nu știu.

ADVERTISEMENT

Toată treaba cu greva a fost inventată ca să fim chemați mai mulți la reziliere.

Acum trei luni aveam 20 de milioane, adică 400 de euro. De un an stau la Săftica. Sunt mai aproape de Ploiești decât de București, unde să mă duc?”.

„N-a făcut nimeni grevă din cauza banilor, nu de-asta am fost vocali. Am văzut că domnul Burcă a spus că ne-a garantat… dar nu e adevărat, ne-a spus că nu sunt bani în conturi. Aveam șapte ani la Dinamo, intram în al optulea an.

ADVERTISEMENT

M-a bufnit râsul când am auzit discursul domnului Burcă, a zis că nu a fost respect, dar niciodată nu s-a pus problema să nu îl respectăm, chiar niciodată. Marți mi s-a spus să mă prezint la birouri. Ni s-a spus nouă celor cinci”, a mai spus Ștefan Fara, la TV DigiSport.

„Toți am primit mesaje, dar am fost informați greșit!”

„Nu am cerut explicații, eu aveam contrat până în 2025. După ultima experiență… nici nu știu ce să spun, au fost momente frumoase, pe care le-am făcut noi jucătorii împreună cu suporterii, iar cu conducerea au fost cele rele.

ADVERTISEMENT

Majoritatea jucătorilor au primit mesaje, dar au fost informați greșit. Grupul e ok, chiar suntem ca o familie aici”, a continuat fostul portar al lui Dinamo.

„Fiind liber de contract mi-e mai ușor să mă orientez și să-mi caut o echipă. Dinamo se poate bate în continuare la promovare, cu siguranță!”, a mai spus Ștefan Fara.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată