Sport

Dinamo l-a dat afară! Era printre ultimii jucători care au evoluat în SuperLiga. Exclusiv

Degringoladă totală la Dinamo! Pleacă și unul dintre cei mai experimentați jucători, printre ultimii care au evoluat în sezonul trecut în SuperLiga.
17.01.2023 | 15:45
Dinamo la dat afara Era printre ultimii jucatori care au evoluat in SuperLiga Exclusiv
11 luni au trecut de la ultimul meci al lui Marius Tomozei pentru Dinamo. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a revenit după accidentarea gravă la genunchi anunțată de FANATIK, însă nu va mai continua la Dinamo.

Prima plecare de la Dinamo în 2023! Marius Tomozei își reziliază contractul

FANATIK a aflat că Dinamo a decis ca Marius Tomozei să nu mai continue la Dinamo, iar jucătorul își va rezilia contractul cel târziu pe data de 18 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta de 32 de ani venit de la UTA a jucat doar șapte meciuri pentru Dinamo și nu a prins niciun meci în acest sezon din Liga 2 Casa Pariurilor.

Vestea bună pentru jucător e că și-a revenit după accidentare, s-a antrenat cu echipa și poate evolua în a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a jucat ultimul meci acum 11 luni. A fost scos din circuit de Malcom Edjouma

Marius Tomozei nu a mai jucat o partidă oficială de aproape un an de zile. Jucătorul a fost accidentat grav de Malcom Edjouma în meciul de la Botoșani de pe data de 7 februarie 2022.

De atunci, cota sa a scăzut drastic și a ajuns la 25.000 de euro. Tomozei a intrat de la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract și ar fi rămas oricum liber de contract din vară.

ADVERTISEMENT

„Sunt dezamăgit. Ăsta e ghinionul meu. Nu am avut astfel de accidentări până acum. Am masă musculară mare și poate o să revin mai repede”, spunea după operație Tomozei în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Jucătorul a fost însă ignorat de Ovidiu Burcă și după ce a revenit la antrenamente și nu a fost luat în lot. Ba, mai mult, antrenorul nu a purtat nicio discuție cu el.

ADVERTISEMENT

Dinamo, situație limită! Jucătorii nu s-au prezentat la antrenament

FANATIK a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au refuzat să se prezintă la antrenamentul de dimineață. Aceștia sunt nemulțumiți pentru că au plecat acasă de sărbători fără niciun ban, iar conducerea le promisese că își vor primi restanțele salariale.

Tensiunea în cadrul lotului crește de la o zi la alta, iar „câinii” au ajuns la două salarii restante. Dinamo e pe locul 9 în clasament, la doar două puncte de play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

  • 11 luni au trecut de la ultimul meci al lui Marius Tomozei la Dinamo
ADVERTISEMENT