Sport

Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, un jucător de la FCSB a ajuns ținta ironiilor. ”Nu-mi place de el, parcă e Pogba”

Unul dintre ultimii fotbaliști achiziționați de FCSB nu-l impresionează pe impresarul Victor Becali. Deși s-a impus ca titular, jucătorul de 300.000 de euro este departe de așteptări.
11.04.2022 | 17:22
Intrat in dizgratia lui Gigi Becali un jucator de la FCSB a ajuns tinta ironiilor Numi place de el parca e Pogba
ADVERTISEMENT

Victor Becali a lansat un atac virulent la adresa unuia dintre jucătorii cu care vărul lui, Gigi Becali, spera că va rezolva problemele defensive ale roș-albaștrilor.

Victor Becali: ”Mai bine să jucăm cu copii de la noi”

Malcom Edjouma evoluează de doi ani în Casa Pariurilor Liga 1, iar perioada petrecută la FC Botoșani l-a propulsat la FCSB. Gigi Becali le-a plătit moldovenilor 300.000 de euro, dar francezul nu se ridică la așteptările omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

După ce patronul vicecampioanei a anunțat că îl va scoate din lot, nemulțumit de prestațiile lui, și impresarul Victor Becali l-a făcut praf pe mijlocașul de 25 de ani.

”Nu-mi place Edjouma! Da, parcă e Pogba. A fost la Viitorul, n-a jucat, a jucat puțin la Botoșani și gata. Nu-mi place. Dar nu înseamnă că nu-i jucător bun dacă nu-mi place mie”, a spus Victor Becali, pentru GSP.ro

ADVERTISEMENT

Impresarul nu este de acord cu invazia de jucători străini din Casa Pariurilor Liga 1 și cere Federației Române de Fotbal să intervină și să limiteze numărul acestora.

”În România, vin doar jucători luați de pe internet. Și pe internet îi găsești greu! Mai bine să jucăm cu copii de la noi, cum să aduci jucători străini pe atâția bani? Nu ei sunt soluția.

ADVERTISEMENT

O echipă ar trebui să aibă 3-4 străini buni, care să facă diferența. Atât! Părerea mea e că Federația ar trebui să ia niște măsuri din punctul acesta de vedere”, a punctat agentul de jucători.

Malcom Edjouma a avut nevoie de un an ca să se adapteze în România

Mijlocașul defensiv a ajuns în România în ianuarie 2020, la Viitorul Constanța. Nu s-a adaptat la gruparea pregătită de Gică Hagi și, după doar o jumătate de sezon ajungea în Belgia, la Roeselare.

ADVERTISEMENT

În februarie 2021 revenea în campionatul României, la FC Botoșani. Sub comanda lui Marius Croitoru, francezul a avut evoluții apreciate.

A bifat 22 de apariții în Casa Pariurilor Liga 1, a marcat 4 goluri și l-a convins pe Gigi Becali că merită să plătească 300.000 de euro în schimbul său.

De când a fost achiziționat de FCSB, francezul a alternat jocurile bune cu cele modeste și l-au scos din minți pe omul de afaceri, care a anunțat că nu va mai juca în perioada următoare.

8 partide și 2 goluri are Malcom Edjouma în tricoul celor de la FCSB


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 15,50 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT