Sport

Un jucător de la U Craiova, pus la zid după ce a fost surprins cu telefonul pe bancă: “Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil!”

Raul Silva a fost surprins cu telefonul pe banca de rezerve la meciul Botoşani - U Craiova. Viorel Moldovan l-a criticat în termeni duri pe fundaşul oltenilor.
22.01.2023 | 14:40
Un jucator de la U Craiova pus la zid dupa ce a fost surprins cu telefonul pe banca Vor sa castige campionatul cu amatori e ceva incredibil
Un jucător de la U Craiova, pus la zid după ce a fost surprins cu telefonul pe bancă: "Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil!". Sursa: Captură TV
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a început cu stângul aventura la Universitatea Craiova. Oltenii au pierdut cu 0-1 la Botoşani în primul meci din 2023, după o prestaţie palidă, din toate punctele de vedere pentru echipa alb-albastră.

Un jucător de la U Craiova, pus la zid după ce a fost surprins cu telefonul pe bancă: “Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj”

În minutul 39 al meciului, pe camerele tv, fundaşul Raul Silva a fost surprins pe banca de rezerve în timp ce stătea pe telefonul. Viorel Moldovan s-a declarat siderat în momentul în care a văzut imaginile:

ADVERTISEMENT

„N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine.

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri…N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a declarat fostul internaţional la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Panduru, ironic: “Nu m-ar mira să stea toată lumea cu telefonul pe bancă”

Basarab Panduru a fost mai ironic cu fundaşul portughez, care nu a fost folosit pe parcursul meciului de la Botoşani:

„Dacă ai o problemă, o treabă, ceva, nu e normal să iei telefonul pe bancă? Nu m-ar mira să stea toată lumea cu telefonul pe bancă. Nu face nimic, doar se uită. Mi se pare foarte interesat de meci”, a spus Panduru.

ADVERTISEMENT

După acest eşec, Universitatea Craiova se depărtează de podium. Rapidul a trecut fără emoţii de Sepsi şi are trei puncte peste echipa lui Neagoe, în timp ce FCSB are tot 38 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Eugen Neagoe, blocat de U Cluj!

Eugen Neagoe nu are voie să stea pe banca tehnică a oltenilor până când situaţia sa cu U Cluj nu va fi rezolvată. Aşa cum FANATIK a anunţat, tehnicianul nu poate conduce echipa, iar această situaţie va fi rezolvată la Comisii.

ADVERTISEMENT

De altfel, situaţia a escaladat rapid între cele două cluburi în cazul Eugen Neagoe. A început un adevărat război cu tentă politică între Universitatea Craiova şi U Cluj, cele două formaţii acuzându-se reciproc.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt

ADVERTISEMENT