Sport

Veste excelentă pentru Dan Petrescu! Un jucător important a revenit în lot, după infecția cu COVID-19, și e apt pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj. Exclusiv

FANATIK a aflat că, în lotul CFR-ului, a revenit mijlocașul Cătălin Itu, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ba mai mult, tânărul fotbalist este apt de joc pentru Universitatea Craiova - CFR Cluj.
04.02.2022 | 14:00
Veste excelenta pentru Dan Petrescu Un jucator important a revenit in lot dupa infectia cu COVID19 si e apt pentru Universitatea Craiova  CFR Cluj Exclusiv
FANATIK a aflat că, în lotul CFR-ului, a revenit mijlocașul Cătălin Itu, după ce s-a vindecat de COVID-19
ADVERTISEMENT

Cătălin Itu (22 de ani) a fost readus de CFR Cluj, în această iarnă, de la Dinamo, după o perioadă de împrumut. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația din Gruia.

Cătălin Itu este apt pentru Universitata Craiova – CFR Cluj

FANATIK a aflat că mijlocașul Cătălin Itu a fost infectat cu COVID-19. Însă, acesta a reușit să se vindece rapid și a revenit la antrenamentele campioanei României.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, tânărul fotbalist este apt de joc pentru meciul infernal care va avea loc între Universitatea Craiova și CFR Cluj.

În imagine, Cătălin Itu

Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj este programat sâmbătă, la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu se va putea baza pe patru fotbaliști în derby-ul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu nu-i va putea folosi pe Mario Camora, Adrian Păun și Mihai Bordeianu în meciul cu Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Toți trei au fost plasați în izolare după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Potrivit GSP, inclusiv fundașul Mateo Susic, alături de doi membri ai staff-ului tehnic, respectiv antrenorul secund Costin Curelea și preparatorul fizic Bogdan Aldea, au fost plasați preventiv în izolare.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu își laudă adversarii înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Înaintea meciului din Bănie, Dan Petrescu a atras atenția la faptul că Universitatea Craiova are jucători de calitate, care vor da totul pentru a obține toate cele trei puncte.

„Îmi dau seama că și Craiova are nevoie de victorie. Ei tremură pentru play-off, noi tremurăm pentru primul loc, fiecare antrenor are presiune, e normal.

ADVERTISEMENT

Poate cei de la Botoșani n-au avut așa mare presiune cu noi și de aia au reușit să egaleze pe final.

Sunt conștient că fanii îi vor ajuta, au jucători de clasă și merită mult mai multe puncte, dar parcă au jucat ca noi cu Botoșani, foarte bine mereu și n-au reușit să bată. Fotbalul se joacă pe goluri, pe puncte și suntem conștienți de valoarea lor.

Pot să câștige nu numai cu CFR sau FCSB, cu orice echipă, de aceea trebuie să ne pregătim foarte bine pentru acest meci. Cred că micile detalii vor face diferența, cred că va fi un meci egal sau maxim diferență de un gol”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 59 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se situează pe locul 5, cu 35 de puncte.

  • 850.000 de euro este cota lui Cătălin Itu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3,45 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: