Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un mare dinamovist, dezvăluiri despre Ovidiu Burcă: “Era cățelușul lui Gică Popescu”

Giani Kiriţă a dezvăluit că antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, era mai mereu prin preajma lui Gică Popescu în timp ce era jucător, fiind considerat un "căţeluş" al fostului căpitan al naţionalei.
29.07.2023 | 17:01
Un mare dinamovist dezvaluiri despre Ovidiu Burca Era catelusul lui Gica Popescu
Un mare dinamovist, dezvăluiri despre Ovidiu Burcă: “Era cățelușul lui Gică Popescu”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a reuşit să promoveze în SuperLiga alături de Dinamo şi îi conduce pe “câini” la revenirea în SuperLiga. Tehnicianul se bucură de suportul galeriei dinamoviste, mai ales că a reuşit o promovare în condiţii foarte grele.

Un mare dinamovist, dezvăluiri despre Ovidiu Burcă: “Prea cuminte pentru fotbal”

Giani Kiriţă a fost coleg cu Ovidiu Burcă la Dinamo şi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că antrenorul dinamovist era un “căţeluş” al lui Gică Popescu, încercând să înveţe cât mai multe de la fostul căpitan al naţionalei:

ADVERTISEMENT

“Eu îl ştiu pe Ovidiu, am jucat împreună. Este un băiat foarte cuminte şi foarte educat. Prea cuminte pentru fotbal. Drept dovadă nu a jucat cine ştie ce, pe unde. Prea cuminţel. Dar a fost genul de fotbalist care se băga pe lângă alţii, să înveţe. 

“Pentru noi, golanii, era un fel de «Rămâi acolo că eşti căţeluşul lui Gică Popescu»”

De exemplu, când a venit Gică Popescu la Dinamo, era numai lângă el. Era un de lesă. Unde era Gică Popescu, era şi el. Nu era ceva rău, dar pentru noi, golanii, era un fel de «Rămâi acolo că eşti căţeluşul lui Gică Popescu».

ADVERTISEMENT

Voia să înveţe. Şi dacă făcea Gică Popescu streching la Săftica, primul care făcea streching era Ovidiu. La modul ăsta. Nici nu ştiam ce e ăla streching până atunci. 

Lui i se potriveşte rolul de la Dinamo la ora actuală. A promovat cu Dinamo, a creat grupul ăsta. Din punctul meu de vedere, nu este de ajuns. O are grea 100%. Să vedem ce reacţie o să aibă şi fanii. 

ADVERTISEMENT

“Răbdarea se va încheia şi presiunea va fi mult mai mare. De ce? Pentru că nimeni nu vrea Dinamo la retrogradare”

Ei se mulţumesc acum că suntem în SuperLiga, că respirăm, dar dacă Doamne Fereşte noi mai luăm bătaie, o să vezi că o să intervină alte probleme la Dinamo. Nu mai merge şi o să înceapă problemele.

Răbdarea se va încheia şi presiunea va fi mult mai mare. De ce? Pentru că nimeni nu vrea Dinamo la retrogradare. Va fi un dezastru, o tragedie iarăşi. Nu mai vrea nimeni să ajungă acolo. Ok, acum suntem la început, am jucat cu două echipe bune, dar o să vină şi altele. 

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să mă gândesc la retrogradare. Am trăit pe pielea mea şi nu mai vreau să trăiesc încă o dată acest scenariu”, a declarat Giani Kiriţă la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriţă, dezvăluiri despre Ovidiu Burcă

ADVERTISEMENT