Sport

Un membru al Generației de Aur îl desființează pe Mirel Rădoi: „Ce face el după meciuri e penibil! Seamănă tot mai mult cu Burleanu”

Florin Prunea, fostul membru al Generației de Aur, l-a desființat pe Mirel Rădoi după înfrângerea suferită de România în fața Georgiei.
03.06.2021 | 20:06
Un membru al Generatiei de Aur il desfiinteaza pe Mirel Radoi Ce face el dupa meciuri e penibil Seamana tot mai mult cu Burleanu
ADVERTISEMENT

Florin Prunea spune că selecționerul începe să semene din ce în ce mai mult cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pe care l-a atacat din nou.

Florin Prunea consideră că este inadmisibil ca Mirel Rădoi să nu învețe din greșeli și spune că selecționerul trăiește într-o bulă, doar de el înțeleasă.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, desființat de un fost membru al Generației de Aur

Florin Prunea l-a desființat pe Mirel Rădoi după înfrângerea cu Georgia și l-a atacat pe Răzvan Burleanu, pe care îl vede drept principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă în fotbalul românesc:

„El trăiește într-o bulă, ieri trebuia să schimbe la un moment dat jocul, să mai închidă din joc. Echipei naționale îi lipsește antrenorul, cu tot respectul pentru Mirel, care a fost un jucător impresionant.

ADVERTISEMENT

Dar ce face el după meciuri e penibil, seamănă din ce în ce mai mult cu Burleanu, ca două picături de apă. Nu ai cum să vii și să declari că ne-am obișnuit cu înfrângerile, e inadmisibil să nu înveți de la greșelile făcute încă din barajul cu Islanda.

Burleanu nu a făcut absolut nimic să se califice la Campionatul European, pe care îl organizăm la noi. Pițurcă, Hagi, Lucescu și mai erau și alți antrenori care au avut experiența și care puteau să reconstruiască națională”.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă ce debandadă e la națională!”

„Burleanu și Stoichiță spuneau că Rădoi nu are obiectiv să ne califice la EURO, e incredibil, în a doua zi îți dădeai demisia.

Pe hârtie mai avem șanse, dar dacă ne uităm pe meciuri, par meciuri simple, dar problema e la soluții. Eu mă uit la meciurile naționalei și mă uit la declarațiile celor implicați în conducere…

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe Burleanu aseară că l-a atacat pe Rădoi, e clar că sunt probleme, s-au retras trei portari într-un an de zile. Uitați-vă la debandada din teren, două cartonașe roșii primite în ultimele două meciuri și penalty ratat”, a continuat Florin Prunea la TV TelekomSport.

„La Campionatul European de Tineret, Rădoi avea un Băluță care stătea în fața apărării, noi acum nu mai avem așa ceva.

Singurul om care îl poate scoate pe Burleanu de-acolo este domnul Dâncu… sau suporterii, în rest nicio șansă”, i-a transmis Florin Prunea ca sfat lui Mirel Rădoi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT