News

Un microbuz și o mașină, implicate într-un grav accident, în Brașov. Mai multe persoane rănite

Un accident rutier grav, între un microbuz și o mașină, a avut loc joi seară în Brașov. Impactul s-a soldat cu mai multe persoane rănite.
28.09.2023 | 22:07
Un microbuz si o masina implicate intrun grav accident in Brasov Mai multe persoane ranite
Accident cu 7 răniți în Brașov: impact devastator într-un un microbuz și o mașină. Sursa foto: InfoTraficRomania.ro
ADVERTISEMENT

Zi de joi, 28 septembrie 2023, plină de evenimente rutiere. La orele serii, un accident grav a avut loc în județul Brașov, pe drumul național DN13, în zona localității Feldioara.

Accident cu 7 răniți în Brașov: impact devastator între un microbuz și o mașină

Din datele Inspectoratului pentru Situații de Urgență aflăm că șapte persoane au fost rănite, joi seară, după ce un autoturism și un microbuz au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 13, la Feldioara, în județul Brașov.

ADVERTISEMENT

Două dintre victime au fost încarcerate, fiind nevoie de intervenția utilajelor speciale de la SMURD. Traficul în zona accidentului fost blocat mai multe zeci de minute, notează Centrul InfoTrafic.

”La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, patru echipaje SMURD, trei ambulante SAJ și o autospecială cu apă si spumă. Misiunea este în dinamică”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Ulterior, IPJ Brașov a venit cu detalii suplimentare despre victimele accidentului. Au fost rănite patru persoane care se aflau în microbuz și trei tineri pasageri ai mașinii.

”Cu puţin timp în urmă, pe DN 13, la km. 16, în apropierea localitãtii Feldioara din judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, coliziune între un microbuz şi un autoturism.  La faţa locului sunt direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Cei 4 ocupanţi ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum şi cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale şi primesc îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Braşov.

Accident soldat cu o victimă produs și în Sibiu

Nu departe de Brașov, în județul Sibiu, tot joi seara, a avut loc un alt eveniment rutier grav. Vorbim de un accident în lanț care s-a produs pe Podul Gării – Calea Gușteriței. Au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară și a avut ca rezultat rănirea unei femei.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost cauzat de neatenția șoferului unui autoturism în vârstă de 51 de ani, originar din județul Sălaj. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Șelimbăr. Vehiculul din urmă a fost aruncat într-un microbuz condus de un sibian de 46 de ani.

În urma coliziunii, șoferița de 42 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital, fiind conștientă la momentul preluării medicale.  Accidentul a îngreunat traficul în zonă.

ADVERTISEMENT