News

Un militar, printre motocicliștii care l-au atacat pe patronul restaurantelor din București. Patru bărbați au fost reținuți

Un militar, printre motocicliștii care l-au bătut pe un patron de restaurante din Capitală. Noi detalii cu privire la incidentul violent.
23.06.2023 | 22:12
Un militar printre motociclistii care lau atacat pe patronul restaurantelor din Bucuresti Patru barbati au fost retinuti
Un militar, printre motocicliștii care l-au atacat pe patronul restaurantelor. Colaj Fanatik: Sursa foto: Captură Observatornews.ro/ DobrogeaNews
ADVERTISEMENT

Un militar, printre motocicliștii care l-au atacat pe patronul restaurantelor din București. Ies la iveală noi detalii cu privire la incidentul violent care a avut loc la jumătatea lunii iunie, în Capitală.

Un militar, printre motocicliștii care l-au atacat pe patronul restaurantelor din București

Patronul unor restaurante a fost atacat în stil mafiot de mai mulți motocicliști, care ar face parte din clubul Hell’s Angels. Bărbatul a fost bătut, lovit cu un ciocan, dar și cu un cuțit în mai multe zone ale corpului.

ADVERTISEMENT

Potrivit cercetărilor, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 57 de ani, ar fi bănuite de acest atac. Printre agresori se numără și un militar. Patru motocicliști au fost reținuți, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Suspecții sunt din Bucureşti, Ilfov, Prahova, Călărași și Buzău. Dintre aceștia, doi bărbați se sustrag cercetărilor, fiind de negăsit. Cazul militarului este preluat de Parchetul Militar.

ADVERTISEMENT

“Dintre cei şapte agresori, patru au fost reţinuţi, doi se sustrag urmăririi penale, iar cu privire la cel de-al şaptelea, care are calitatea de militar, s-a dispus disjungerea cauzei şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti”, au transmis reprezentanții legii.

Cei șapte motocicliști sunt cercetați pentru tentativă de omor calificat și tulburare a ordinii și liniștii publice. Procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor patru reținuți, dar și a celor doi bărbați care nu au fost găsiți, până acum, de polițiști.

ADVERTISEMENT

Care ar fi fost motivul atacului în stil mafiot

Se pare că atacul în stil mafiot ar fi fost pus la cale din cauza unor neînțelegeri pentru zonele de distribuire a drogurilor din București. Patronul agresat, Dragoș Furtună, ar face parte dintr-o altă grupare de motocicliști, Bandidos.

Însă, bărbatul spune că el nu are nicio legătură cu consumul sau distribuirea de substanțe interzise. „Nu vând şi nu consum droguri. Refereritor la pachetarii ăştia care m-au atacat pe mine, îi văd nişte fumători de chiştoace.

ADVERTISEMENT

Sunt nişte teribilişti cu care nu am avut niciun contact, nu am teritorii de împărţit cu nimeni”, a transmis Dragos Furtună, pentru Observatornews.ro, după producerea atacului teribil.

ADVERTISEMENT