Fotbal intern

Un nou caz de coronavirus la U Craiova! Screciu a fost depistat pozitiv. Exclusiv

20.10.2020 | 12:37
Un nou caz de coronavirus la U Craiova Screciu a fost depistat pozitiv Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cazurile de coronavirus se înmulțesc în România, iar fotbalul românesc nu este ocolit de probleme.

Universitatea Craiova o duce foarte bine pe plan sportiv, cu șapte victorii din șapte posibile, iar ultimă victimă a fost chiar Dinamo, „rivala de moarte” a oltenilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru craioveni, un nou caz de coronavirus a apărut la U Craiova. Anunțul a fost făcut public de olteni în cursul zilei de marți.

UPDATE, ora 13:07 / Conform surselor FANATIK, Vladimir Screciu este cel infectat. Acesta nu a făcut deplasarea la București. Screciu este foarte bun prieten cu Ștefan Vlădoiu, un alt jucător care a fost testat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Un nou caz de coronavirus la U Craiova! Anunţul făcut de olteni

„La ultima testare COVID-19 efectuată, unul dintre fotbaliștii noștri a fost depistat pozitiv. Acesta nu a făcut deplasarea la București cu echipa,” stă scris în comunicatul emis de către echipa din Bănie.

? La ultima testare COVID-19 efectuată, unul dintre fotbaliștii noștri a fost depistat pozitiv. Acesta nu a făcut deplasarea la București cu echipa.

Geplaatst door Universitatea Craiova op Dinsdag 20 oktober 2020

Jucătorii care nu au făcut deplasarea la București sunt Antoni Ivanov, Vladimir Screciu, Laurențiu Popescu și Marian Danciu. Portarul Popescu a fost folosit în meciul echipei secunde cu CSO Filiași, din etapa cu numărul șase a Ligii 3, seria a șasea.

ADVERTISEMENT
Coronavirusul și-a făcut simțită prezența în lotul Craiovei și înainte de meciul cu Dinamo, atunci când Ștefan Vlădoiu și George Cîmpanu, jucători întorși de la echipa națională sub 21 de ani, au fost testați pozitivi. Astfel, Bergodi a avut probleme în ceea ce privește regula celor doi jucători U21, deoarece și Vladimir Screciu s-a accidentat și mai nou s-a și infectat, iar tehnicianul a fost nevoit să apeleze la Alexandru Olteanu, un fundaș lateral de 20 de ani, scos după aproape patru minute petrecute pe teren.

Acoperirea regulii U21 rămâne o problemă și pentru meciul cu Academica Clinceni

Vineri, Universitatea Craiova primește vizita Clinceniului, iar Bergodi ar putea apela din nou la Olteanu pentru a acoperi regula jucătorilor U21, prima soluție fiind Ștefan Baiaram. Fotbalistul de 17 ANI este deja un titular incontestabil în echipa oltenilor și pare să fie o viitoare piesă de export pentru fotbalul din vest.

Vasile Constantin, Marian Danciu sau Ionuț Mitran sunt alți jucători de la echipa secundă a clubului care au cochetat cu prima echipă și care ar putea fi aleși de Bergodi pentru a începe în primul 11 cu formația lui Ilie Poenaru.

„Am avut probleme înaintea meciului cu Vlădoiu, care este jucător U21, după aceea a venit accidentarea lui Marius Constantin, care s-a rupt probabil. Acolo s-a văzut caracterul echipei! Cred că și dacă erau Elvir Kolijc și Mihăilă, nu era un meci ușor. Nu e rușine să câștigi un meci din penalty, echipele bune trebuie să facă și asta,” a spus Cristiano Bergodi după meciul cu Dinamo, câștigat cu 1-0.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 1,45 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!