Life

Un nou cuplu la Mireasa. Yana și Andrei, sărut pasional: „Eram sigur că vreau să merg mai departe”

Yana și Andrei de la Mireasa sunt oficial un cuplu! Cei doi concurenți s-au sărutat pasional și au răspuns afirmativ atunci când au fost întrebați dacă formează un cuplu.
09.05.2022 | 18:53
Un nou cuplu la Mireasa Yana si Andrei sarut pasional Eram sigur ca vreau sa merg mai departe
Un nou cuplu la Mireasa. Yana și Andrei, sărut pasional. Foto: Colaj Fanatik / Mireasa
ADVERTISEMENT

Un nou cuplu la emisiunea Mireasa! Yana și Andrei s-au sărutat pasional și sunt oficial împreună.

Yana și Andrei de la Mireasa sunt oficial un cuplu

Yana și Andrei de la Mireasa au început timid să vorbească despre o posibilă relație. Dacă Andrei era convins că acesta este lucru pe care și-l dorește, Yana era sigură că nu vrea o relație.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut deja, eu zic că e sfârșitul cunoașterii. Eu ți-am spus că nu vreau relație aici. Una din cauze e că nu cred că acest sentiment e de lungă durată, din partea mea”, a spus Yana, înainte de sărut.

„Să discutăm să vedem dacă putem rezona să trecem la punctul următor”, a fost replica lui Andrei.

ADVERTISEMENT

Totuși, rugămințile și atingerile din partea lui Andrei de la Mireasa nu au fost acceptate prea repede de concurentă.

„Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni și vreau să plec acasă”, a spus Yana, nemulțumită, la care Andrei a răspuns „Nu mi-a făcut nimeni ce îmi faci tu mie. De ce nu acceptăm ce se întâmplă între noi?”.

ADVERTISEMENT

Declarațiile concurenților după sărut

„Din asta nu o să iasă nimic bun”, spunea Yana, tot încercând să îl respingă pe Andrei. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece concurenta a acceptat avansurile făcute de Andrei și a rezultat un sărut pătimaș.

Andrei a recunoscut că momentul a fost puțin jenant, mai ales că el a insistat pentru ca tânăra să dorească un sărut și o relație cu el.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, cei doi concurenți de la Mireasă au răspuns afirmativ la întrebarea pusă de Simona Gherghe: „Sunteți un cuplu?”

„A fost puțin jenant. E și dramatic, e și frumos… șase ore. Am văzut din partea ei niște temeri, i-am zis să nu îi fac rău ei.

Am lăsat-o pe ea. Eu eram sigur că vreau să merg mai departe cu ea”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: