Life

Un nou film românesc rupe topurile Netflix. Comedia este deja foarte populară, trebuie s-o vezi și tu

Un nou film românesc este gata să spargă topurile Netflix. La o zi de la lansare este deja pe primul loc și nu ar fi exclus să înregistreze un succes similar cu Teambuilding.
02.02.2023 | 14:26
Un nou film romanesc rupe topurile Netflix Comedia este deja foarte populara trebuie so vezi si tu
Un nou film românesc rupe topurile Netflix. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

O nouă producție românească este în centrul atenției pe platforma Netflix. Nu puțini sunt românii care deja au urmărit-o, la doar câteva ore de la lansare.

Filmul românesc ”Mirciulică” va rupe topurile Netflix

Vorbim despre filmul ”Mirciulică“, iar numele său probabil l-ați mai auzit deja. Acesta este primul film al lui Mircea Bravo, iar ele este și protagonistul peliculei.

ADVERTISEMENT

Pe 7 octombrie, filmul ”Mirciulică“ a avut premiera în cinematografe și a bifat încasări record. Chiar Mircea Bravo povestea că nu se aștepta la un asemenea succes.

În total, pelicula a adunat încasări de aproape 1,6 milioane de dolari, mai mult decât ar fi plănuit vreodată producătorul, iar lucrurile par promițătoare și pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Cine este ”Mirciulică” și care este povestea lui? Un tânăr care are doar 30 de ani vine din Gherla la București pentru studii, dar pică examenul de magistratură.

Povestea lui ”Mirciulică”

Acesta este nevoit să se întoarcă acasă, la părinții săi, unde de altfel va și locui. Pentru că planurile în magistratură nu i-au reușit, acesta se va angaja la un baron local, care deține o firmă de salubritate.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ”Mirciulică” ajunge însă să lucreze pentru soția șefului său, lucrurile scapă de sub control, iar mai departe, o acțiune demnă de hohote de râs are loc.

Dacă stăm să ne uităm la succesul din cinematografe, dar și la cel de pe Netflix după doar o zi de la lansare, nu ar fi exclus ca filmul ”Mirciulică” să urmeze exemplul comediei ”Teambuilding”, extrem de apreciată de publicul larg, care de asemenea a spart topurile Netflix.

ADVERTISEMENT

Inclusiv ministrul Culturii a ajuns să vorbească despre filmul ”Teambuilding”, având în vedere că acesta a stârnit și un val de controverse după lansare.

Mircea Bravo, despre provocarea filmului ”Mirciulică”

Deși pentru Mircea Bravo, decizie a de a începe producția a fost una dificilă, în final, tânărul povestește că a hotărât să meargă înainte, indiferent de riscuri.

A cântărit bine investiția, dar și ce va urma, inclusiv încasările și iată că decizia lui a fost una cât se poate de bună, iar asta o spunea chiar el, care a recunoscut că toți banii investiți au fost scoși deja. 

”Ne-am dat seama că, dacă vrem să facem film, noi trebuie să punem banii, noi trebuie să fim producători, noi trebuie să ne ocupăm de tot. Banii de la box-office sunt banii încasați de cinematografe.

Două treimi merg spre cinema și taxe la stat, doar o treime rămâne, pe care trebuie s-o împarți cu distribuitorul. Și-atunci ne-am gândit, mai facem sau nu mai facem?  (…). 

Și-am luat o decizie oarecum inconștientă și am zis că mergem înainte“, a povestit Mircea Bravo într-un vlog.

ADVERTISEMENT
Tags: