News

Un nou-născut a fost găsit mort la o groapă de gunoi din Cluj. Trupul bebelușului, ascuns în saci

Trupul neînsuflețit al unui nou-născut a fost găsit la o groapă de gunoi din localitatea Dezmir. Polițiștii au deschis o anchetă.
15.02.2024 | 12:15
Un nounascut a fost gasit mort la o groapa de gunoi din Cluj Trupul bebelusului ascuns in saci
Bebeluș găsit mort la o groapă de gunoi. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un nou-născut a fost găsit mort la o groapă de gunoi din județul Cluj. Totul s-a întâmplat miercuri dimineața, 14 februarie, în timp ce angajații sortau deșeurile la rampa de gunoi din localitatea Dezmir.

Nou-născut, găsit mort la o groapă de gunoi

Oamenii care lucrau în ziua respectivă au rămas fără cuvinte când au descoperit trupul neînsuflețit al copilului. Au sunat la 112 și au alertat autoritățile, spunând ce descoperire macabră au făcut.

ADVERTISEMENT

Presa locală notează că este vorba despre un băiețel nou-născut. Cadavrul era ascuns în saci de gunoi, printre alte deșeuri. Momentan, nu se știe dacă bebelușul a venit pe lume decedat ori a fost ucis după naștere.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Urmează să se stabilească în ce împrejurări a avut loc acest eveniment. Ancheta va fi dificilă având în vedere că la rampa respectivă sunt aduse deșeuri din tot județul Cluj.

ADVERTISEMENT

Trupul bebelușului a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, urmând să fie făcută necropsia. Mama copilului este căutată de polițiști. Ea va explica cum s-a produs decesul băiețelului.

Descoperire macabră pe o plajă din Eforie Nord

Un caz similar a avut loc în septembrie 2023, atunci când cadavrul unui făt a fost găsit într-un sac, pe o plajă din stațiunea Eforie Nord. Descoperirea macabră a fost făcută de un turist, aflat la malul Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Bebelușul, un băiețel, se afla în zona Steaua de Mare. Cadavrul se afla în apropiere de apa mării, între pietre. Bărbatul care a găsit fătul se afla în concendiu cu soția. Omul a spus că experiența l-a traumatizat.

„Ca urmare a sesizării, din data de 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiunea Eforie, a fost descoperit cadavrul unui făt, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județan Constanța este abilitat să comunice următoarele:

ADVERTISEMENT

În cauză, s-a stabilit că este vorba de un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT