Fotbal intern

Un nou refuz pentru Adrian Mititelu! OSIM i-a respins cererea de înregistrare a unei mărci. Document Exclusiv

03.11.2020 | 22:28
Un nou refuz pentru Adrian Mititelu OSIM ia respins cererea de inregistrare a unei marci Document Exclusiv
Un nou refuz pentru Adrian Mititelu! OSIM i-a respins cererea de înregistrare a unei mărci. Document Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a primit un nou refuz din partea unei instituții a statului, după ce a încercat să înregistreze o marcă similară ca cea a Clubului Sportiv Universitatea, însă OSIM nu a fost de acord. FANATIK vă prezintă în exclusivitate documentul emis de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

Există tot mai multe bătălii între cele două echipe din Craiova, iar „războiul” devine din ce în ce mai dur odată cu apropierea echipei FC U Craiova de prima ligă. Chiar dacă s-au împiedicat în ultima etapă, echipa lui Dan Vasilică rămâne în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Bătălia pierdută la OSIM reprezintă un nouă lovitură pentru patronul formației din liga secundă, deoarece acesta mai primise de la TAS o decizie clară prin care i-a fost interzis să folosească numele „Universitatea Craiova” pe orice material al echipei sale.

Un nou refuz pentru Adrian Mititelu! OSIM i-a respins cererea pentru o siglă. Document Exclusiv

Clubul Sportiv Universitatea Craiova, condus de către Pavel Badea, a înaintat o opoziție la cererea de înregistrare a unei mărci de către Fotbal Club U Craiova, societate aflată în faliment. Aceasta voia să înregistreze marca „Echipa de fotbal Universitatea Craiova”, cu o reprezentare grafică care este aproape similară cu cea a clubului condus de fostul mare jucător al Craiovei.

ADVERTISEMENT

Badea și clubul său au avut câștig de cauză, deoarece OSIM a considerat că există similarități și se poate face o confuzie între cele două mărci: „Comisia dispune admiterea opoziției și decide respingerea la înregistrarea mărcii individuale, combinate, culori revendicate, alb, albastru, având denumirea ECHIPA DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA”

Document EXCLUSIV FANATIK

„Mărcile în conflict pot fi considerate similare până la identitate, criteriile stabilite în vederea evaluării riscului de confuzie. Mărcile pot fi confundate din punct de vedere fonetic, vizual, conceptual și semantic, mărcile în conflict sunt identice din punct de vedere al serviciilor din clasele 35 și 41,” stă scris în documentul emis de către OSIM.

ADVERTISEMENT
Document EXCLUSIV FANATIK

De altfel, sigla „în dungi” a fost folosită de Universitatea Craiova în anii de glorie ai „Campioanei unei Mari Iubiri” a lui Ion Oblemenco, dar și la începutul proiectului de renaștere a secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv.

Decizie OSIM. DOCUMENT EXCLUSIV

Procesul pentru palmares a suferit o nouă amânare, iar o decizie nefavorabilă l-ar face pe Mititelu să renunțe la procese

În doar câteva zile are loc un nou termen în procesul în care se judecată situația palmaresului Universității Craiova. Adrian Mititelu a pierdut brandul „Universitatea Craiova”, iar TAS i-a interzis să îl mai folosească. Conform spuselor patronului de la FC U Craiova, dacă decizia privind palmaresul îi va fi nevaforabilă, acesta va renunța la războiul de prin tribunale.

ADVERTISEMENT

„Amânarea pronunțării pe Recursul lui Badea este de RĂU AUGUR ! Președintele Completului de judecată magistratul Marian Buda doljean la origine, fost judecător în cadrul instanțelor craiovene, nu avea niciun motiv să amâne pronunțarea atât timp!

Vă spun direct fără nicio teamă, Buda și Rotaru sunt pe mână de mult timp, am dovezi și o să le duc la Secția Specială! Rotaru își dorește cu orice preț casarea hotărârii Curții de Apel Timisoara, trimiterea la rejudecare în faza apelului ori poate chiar la fond! Asta înseamnă alți 2- 3 ani de proces! L-am recuzat pe Buda, el s-a abținut formal, degeaba însă, a rămas în dosar! Dacă ar fi dorit să nu fie implicat n-ar fi fost nicio problemă să iasă din cauză, însă a vrut sa rămână cu orice preț!  Vreau să știți ca Buda este implicat și în procesul cu marca, a dirijat totul din umbră, inclusiv strămutarea de la Craiova șa Timișoara a fost manevrată de el!

Oricum soarta ADEVĂRULUI ȘI A DREPTĂȚII SE VA DECIDE ODATĂ CU ACEASTĂ DECIZIE!
Dacă și de data asta justiția îi face jocurile lui Rotaru, eu unul spun stop! A trecut UN DECENIU de când mă lupt prin instanțe cu dreptatea în mână,” a postat Adrian Mititelu pe pagina sa de socializare.

 

 

ADVERTISEMENT