Life

Un nou scandal bubuie la Antena 1! Simona Gherghe intervine în controversa eutanasierii câinilor – Update

Un nou scandal bubuie la Antena 1! Producătorii emisiunii Mireasa sunt acuzați că vor să eutanasieze câini! Ce au surprins camerele?
05.05.2023 | 14:00
Un nou scandal bubuie la Antena 1 Simona Gherghe intervine in controversa eutanasierii cainilor  Update
Un nou scandal bubuie la Antena 1! Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT
05-05-2023
11:03

Simona Gherghe, reacție la scandalul momentului

Simona Gherghe a reacționat la scandalul momentului, privind eutanasierea câinilor care nu vor ajunge la un stăpân, cei adunați pe lângă casa Mireasa!

„Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre falsă, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa „Mireasa”, cât și concurenții emisiunii, hrănesc și cresc, în platoul și curtea unde se filmează „Mireasa”, o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucrul pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod „Mireasa”.

Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată!

Din păcate, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noi să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la Studiourile Buftea”, a transmis Gherghe pe Instagram.

Antena 1 e în mijlocul unor noi controverse! Scandalul momentului a izbucnit în urma unei discuții surprinse de camerele de luat vederi între două vedete ale postului!

Antena 1, un nou scandal! Producătorii de la Mireasa, acuzați că vor să eutanasieze câinii adunați lângă casa din Buftea!

Pagina de Instagram Viperele vesele susține că producătorii show-ului Mireasa vor să scape de niște câini care au ajuns în curtea casei unde locuiesc concurenții. Ba mai mult, se pare că dacă respectivele animale nu vor fi luate de acolo, soarta lor va fi una crudă. Drumul acestora va fi către… eutanasiere!

ADVERTISEMENT

Acuzațiile aduse de Viperele vesele sunt unele extrem de grave și îi va înfuria în mod sigur pe iubitorii de animale! Emisiunea, care se prezenta a fi pet-friendly, primește o lovitură de imagine la care nimeni nu se aștepta. Mai ales că… până acum la Mireasa și-au făcut loc, pe lângă cei care vor să-și găsească iubirea, și câteva pisicuțe.

Băieții din emisiunea de la Antena 1 au spus, cu subiect și predicat, că animalele ar putea fi eutanasiate

Viperele vesele atrag atenția asupra situației din casa Mireasa! Arată, din nou, cu degetul către producătorii reality-show-ului matrimonial! Potrivit paginii de Instagram menționată, producătorii le-ar fi interzis concurenților să mai hrănească necuvântătoarele adunate pe lângă curtea casei din Buftea!

ADVERTISEMENT

Într-o discuție surprinsă între băieți, aceștia par a confirma că animalele urmează să fie luate de acolo. Viperele spun că s-a pus în discuție inclusiv eutanasierea acestora!

„Mai mult de atât, concurenții vorbesc, în imaginile surprinde pe Antena Play, despre faptul că producătorii emisiunii le-au pus în vedere să facă apel la familie, prieteni și susținători să vină să ia câinii de acolo. În caz contrar, în maximum o săptămână, câinii vor fi duși pe ultimul drum. Vor fi eutanasiați!”, notează Viperele vesele.

ADVERTISEMENT

Viperele, dar și mare parte a fanilor, se întreabă de ce nu s-au găsit resurse financiare pentru sterilizarea câinilor strânși la casa Mireasa și hrănirea lor. Viperele amintesc, cu această ocazie, și de campaniile umanitare dezvoltate și promovate de trustul Antena.

mireasa antena 1
Captură Antena Play. Băieții discută despre soarta animalelor strânse în curtea de la Buftea

Viperele vesele, apel la umanitate

„Pe site-ul Fundației Mereu Aproape sunt enunțate valorile pe care aceasta s-ar presupune că le-ar promova. Și anume, esponsabilitatea socială, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea. În ce măsură sunt aceste valori în concordanță cu ideea producătorilor emisiunii Mireasa de a ucide câinii… Vă lăsăm pe voi, publicul, să decideți”, mai scriu Viperele.

ADVERTISEMENT

În imaginile înregistrate de camerele de luat vederi, unul dintre băieții de la Mireasa susține că speră din suflet ca animalele să fie salvate, ca o rudă de-ale sale să poată lua mare un câine. Problema pusă în discuție a fost transportul până la Maramureș. Nu se știe dacă producătorii se vor ocupa și de acest aspect!

„Mâine vorbesc pe Antena Play. Vreau să ajungă la mătușa. Sper din suflet. Îl trimit la Maramureș de aici. Îl trimit ei, frate. Se ocupă ei. Sper”, a spus unul din băieți legat de soarta câinilor de la Mireasa.

„Nu, frate! A zis cineva să vină să îi ia. Nu se ocupă ei (n.r.: producătorii)”, a spus un alt concurent în live-ul de pe Antena Play. „Dacă într-o săptămână nu vine nimeni să îi ia, o să îi ducă la eutanasiere”, spune cu subiect și predicat unul dintre băieți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu bietele animale. Vom afla, cu siguranță, ce decizie vor lua, în cele din urmă, producătorii. Având în vedere cât de sensibilă e tema, cu siguranță telespectatorii emisiunii, mai ales cei care sunt iubitori de animale și stau în apropiere de Buftea, vor face tot posibilul ca patrupedele să nu ajungă la ghilotină!

Culmea este că, în urmă cu ceva timp, chiar Simona Gherghe spunea că emisiunea pe care o moderează este una în care animalele fără stăpân sunt bine primite, bine îngrijite și iubite.

ADVERTISEMENT