Life

Un nou scandal în Familia Regală. Prințul Harry, acuzații extrem de dure: ”E un joc murdar”

Un nou scandal e pe cale să izbucnească în Familia Regală britanică. Prințul Harry lansează acuzații extrem de dure într-un nou teaser pentru serialul său și al lui Meghan Markle.
05.12.2022 | 17:28
Un nou scandal in Familia Regala Printul Harry acuzatii extrem de dure E un joc murdar
Meghan Markle și prințul Harry, acuzații dure la adresa Familiei Regale britanice. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Răsturnare completă de situație. Într-un nou teaser pentru serialul său și al lui Meghan Markle de pe Netflix, prințul Harry face dezvăluiri șocante.

Prințul Harry, acuzații dure la adresa Familiei Regale

Mai exact, ducele de Sussex a catalogat ce s-a întâmplat la Casa Reală ca fiind un “joc murdar” în cel de-al doilea trailer pentru serialul Harry & Meghan, care a apărut astăzi.

ADVERTISEMENT

Totodată, prințul Harry vorbește și despre “durerea și suferința” femeilor care se căsătoresc în Familia Regală.

În interiorul teaserului sunt difuzate și videoclipuri în care cuplul primește aplauze entuziaste în timp ce își îndeplinește îndatoririle regale, precum și în timp ce își anunță logodna și nunta în 2018.

ADVERTISEMENT

Teaserul se oprește, iar mai apoi, Meghan Meghan Markle spune: ”Și apoi înainte de a pocni din degete”, iar Harry adaugă: “Totul s-a schimbat”.

“Există o ierarhie a familiei, știți, există scurgeri, dar există și plantarea de povești. Este un joc murdar”, a spus prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Ulterior apar și mai multe filmări în timp ce paparazzi îi fotografiază pe ducii de Sussex, mai apoi, apar imaginile vechi cu Prințesa Diana, care la rândul ei era urmărită de presă.

“Durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această instituție, această frenezie de hrănire.

ADVERTISEMENT

Am fost îngrozit, nu am vrut ca istoria să se repete. Nimeni nu știe tot adevărul. Noi știm tot adevărul”, a mai dezvăluit prințul Harry.

Menționăm că până acum, cei de la Netflix au confirmat că primele trei episoade vor fi difuzate joi, în timp ce al doilea va fi difuzat pe 15 decembrie.

Amintim și că informațiile de astăzi vin după ce primul trailer a fost lansat joia trecută și a eclipsat a doua zi a turneului prințului William și al lui Kate în SUA.

Netflix le promite abonaților o “serie documentară fără precedent”

Netflix a promis în continuare o “serie documentară aprofundată și fără precedent” pe parcursul a șase episoade, în care Harry și Meghan urmează să împărtășească cealaltă față a poveștii lor de dragoste de profil înalt.

În același timp, cei de la Netflix au mai spus și că serialul va explora ”zilele clandestine ale primelor perioade de curtare și provocările care i-au făcut să se simtă forțați să se retragă din rolurile lor cu normă întreagă în cadrul instituției”.

Totodată, acesta cuprinde comentarii de la prieteni și familie, precum și de la istorici care discută despre relația Familiei Regale cu presa.

“Serialul face mai mult decât să lumineze povestea de dragoste a unui cuplu, ci zugrăvește o imagine a lumii noastre și a modului în care ne tratăm unii pe alții”, au transmis reprezentanții Netflix, potrivit Express.

Menționăm că regizoarea serialului este Liz Garbus, care a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar și laureată a premiilor Emmy.

ADVERTISEMENT