Life

Un nou scandal în showbiz? Narcisa Suciu și Marina Almășan, replici dure pe internet: „Doamne!”

Narcisa Suciu și Marina Almășan, replici dure pe internet. Să fie vorba despre un nou scandal la noi în showbiz? Ce și-au spus cele două!
03.12.2023 | 20:03
Un nou scandal in showbiz Narcisa Suciu si Marina Almasan replici dure pe internet Doamne
Narcisa Suciu și Marina Almășan, replici dure pe internet. foto Colaj Fanatik / Youtube
ADVERTISEMENT

Un nou scandal în showbiz? Narcisa Suciu și Marina Almășan și-au spus replici dure pe internet. Ce au avut cele două de spus.

Narcisa Suciu și Marina Almășan, replici dure pe internet

Totul a pornit de la cartea scrisă de Narcisa Suciu. Marina Almășan a făcut niște remarci în mediul online în care a dat de înțeles că artista ar fi copiat ideile din cartea de la un alt autor străin.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan se întreba retoric cine după cine a copiat, iar apoi a spus că a prezentat cartea ca fiind una originală, dând de înțeles că de fapt nu ar fi așa.

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!…

ADVERTISEMENT

Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee!”, a spus Marina Almășan.

Ce replică i-a dat Narcisa Suciu

Replica a venit rapid și din partea Narcisei Suciu. Vedeta a spus că știe de acest subiect și chiar de doi ani merge la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai scris în dreptul postării că nu înțelege de ce Marina Almășan se îndoiește de ea mai ales pentru că a ajutat-o să scrie pagina de revistă online în trecut.

„Stai liniștită, Marina. De doi ani merg cu jalba-n… și la Osim, și la Orda pe tema asta. Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online”,  a scris Narcisa Suciu în dreptul postării Marinei Almășan.

Marina Almășan a încercat apoi să se apere și să explicație mai pe îndelete acuzațiile făcute:

„Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții? Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”,  a răspuns Marina Almășan.

ADVERTISEMENT