News

Un pacient se plânge că a fost bătut de medicul de familie: ”Am căzut pe jos, eram plin de sânge”. Cum se apără doctorița

Tudor Gheorghe, un bărbat din Timiș, susține că a fost bătut de medicul de familie, o femeie în vârstă de 39 de ani. Doctorița neagă această informație.
01.09.2022 | 15:52
Un pacient se plange ca a fost batut de medicul de familie Am cazut pe jos eram plin de sange Cum se apara doctorita
Bătaie la un spital de la țară. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 67 de ani susține că a fost lovit cu pumnii și picioarele de medic, înainte de a fi consultat. La bătaie ar fi asistat zeci de martori.

Un bărbat se plânge că a fost bătut de medic

Conform versiunii bărbatului, acesta venise la medic pentru a-și ridica un card de sănătate. Medicul și-a pierdut cumpătul pentru că pacientul ar fi pus prea multe întrebări.

ADVERTISEMENT

”M-am dus să îi spun dacă sunt asigurat, fiică-mea de la Timișoara a spus Casei de Asigurări: tati e asigurat. Am mers vreo 10 metri și inopinat, din spate dup-dup.

Două picioare în testicule și cu pumnii și cu picioarele. Pe cuvânt! Am căzut jos. Am căzut jos pe beton și m-am lovit. După aceea mi-a dat cu picioarele, cu pumnii. Bine, eram plin cu sânge pe nas”, explică bărbatul.

ADVERTISEMENT

”L-a bătut foarte tare, l-a trântit jos în drum. Niciun om nu a intervenit. Cu picioare, cu pumni, în cap, unde a nimerit”, completează un martor, conform Antena 3.

Medicul Olivera Bălan spune că a fost atacată de bărbat, deci a fost nevoită să se apere. ”A sărit la mine în cabinet, să mă lovească. După ce m-a înjurat, s-a comportat urat, asta s-a întâmplat. A dorit să-mi ceară o trimitere cu toate că el nu este în regulă cu actele. Nu are card de sănătate, nu are adeverință înlocuitoare de card.

ADVERTISEMENT

A sărit să mă lovească, a tras de mine, m-a înjurat, mi-a vorbit urat și eu normal că m-am apărat, doar nu o să stau să mă bată acel domn” a explicat medicul de familie.

Cu toate acestea, oamenii din sat par să fie de partea bărbatului bătut și susțin că acest medic vine rar la cabinet și vorbește urât cu pacienții.

ADVERTISEMENT

”Nu e prima dată când doctorița asta face așa ceva. Așa se poartă ea. Nu numai cu el, cu multă lume!”, transmite o femeie.

”Niciun om nu a intervenit. Îl lovea foarte tare, cu picioarele, cu pumnii… În cap, unde nimerea! Am zbierat la ea când am văzut că îl bate, dar mi-a spus că dumneavoastră mai rămâneți”, a completat o altă pacientă. ”În loc de tratament primești altceva. Păcat! Nu se poate așa ceva! Nu există cuvinte!”, s-a plâns un alt bărbat.

ADVERTISEMENT
Tags: