Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un patron care s-a bătut la titlu în SuperLiga, chemat să investească la Rapid: „Nu vă tentează o colaborare cu Dan Șucu?”. Video Exclusiv

Adrian Porumboiu și-a arătat interesul să investească la Rapid în mai multe rânduri. Ce spune fostul arbitru despre o colaborare cu Dan Șucu.
14.04.2023 | 10:38
Un patron care sa batut la titlu in SuperLiga chemat sa investeasca la Rapid Nu va tenteaza o colaborare cu Dan Sucu Video Exclusiv
Exclusiv. Nu vă tentează o colaborare cu domnul Șucu. Fostul patron din Superligă nu vrea să mai audă de fotbal Am luat o plasă puternică, ce să mai fac Video
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA. Fostul finanțator al lui FC Vaslui nu se mai gândește să se întoarcă în fotbalul românesc.

Adrian Porumboiu, declarații tăioase despre revenirea în fotbal: „Încă mai dăinuie niște metehne și nu merită sub nicio formă!”

Adrian Porumboiu nu mai ia în calcul să investească la Rapid nici măcar ca sponsor: „Nu mă tentează nicio colaborare. A fost o situație cu George Copos, dar nu. Mi s-au întâmplat niște lucruri urâte și nu vreau să pățesc ca Bulă, care l-a bătut ta-su că s-a dus să joace poker că se scoate. Și nu s-a scos. Ce să fac?”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Omul de afaceri e convins că vechile moravuri nu au dispărut din SuperLiga: „Am luat o plasă puternică, ce să mai! Ce, s-au schimbat lucrurile? Sunt niște metehnce care încă mai dăinuie în fotbalul românesc și nu merită sub nicio formă! Nu, nu. Am făcut-o din pasiune”. 

Porumboiu nu are nimic să își reproșeze nici din postura de „cavaler al fluierului”: „Am zis că am fost arbitru poate la cel mai înalt nivel din punct de vedere al corectitudinii. Nimeni n-a îndrăznit să-mi dea sau eu să iau 5 lei de la vreo echipă peste baremul de arbitraj. N-a ieșit, n-a ieșit! Asta e”.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al lui FC Vaslui a pierdut o sumă uriașă datorită implicării în fotbal: „Mi-am văzut de treaba mea. Bani foarte mulți cheltuiți. Am pierdut mai mult decât este minusul lui Varga acum, deci peste 30 de milioane”. 

Fostul patron al lui FC Vaslui l-a desființat pe Cristi Balaj: „El trebuie să suporte ce a făcut în cariera de arbitru!”

Adrian Porumboiu nu l-a uitat nici pe Cristi Balaj și a lansat un tir dur de acuze: „Am zis că e Săptămâna Mare și să nu păcătuiesc, dar mă provocați acum! Părerea mea e că el trebuie să suporte ce a făcut în cariera de arbitru. El nu pierde niciun ban! Pierde Varga bani. El e acolo ca să sufere pentre erorile arbitrilor. Aș vrea să dea goluri și cu mâna echipele împotriva cărora joacă! Ca la handbal și să-l văd că suferă. Dar el își ia banii.

ADVERTISEMENT

Ce mi-au făcut mie în schimb, deși veneam din breasla lor și nu un arbitru de-ăsta de… Nu sunt răutăcios, dar mi se pare că vine momentul în viață în care trebuie să pățești și tu ce-ai făcut la alții. Să nu schimbăm subiectul!

Am văzut și eu o fază pe care au scos-o cu 11 metri la Birligea. Căutați copii cât vreți! E vremea căutărilor! Vasluiul a fost o echipă foarte bună care merita să ia o dată titlul. N-au vrut ei! Printre ei era și el! De ce se plânge acuma?!”, a mai spus fostul arbitru, la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT