Life

Un personaj important a plecat de la America Express. Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 se filmează fără el

O vedetă nu mai face parte din echipa America Express. Ediția de anul acesta de pe Drumul Soarelui se filmează fără aceasta.
06.06.2023 | 14:44
Un personaj important a plecat de la America Express Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 se filmeaza fara el
O vedetă nu mai face parte din echipa America Express. Ediția de anul acesta se filmează fără aceasta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un personaj important a plecat de la America Express. Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 se filmează fără el. Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală și care sunt planurile pe care le are pentru viitor.

O vedetă nu mai face parte din echipa America Express. Ediția de anul acesta se filmează fără aceasta

O vedetă cunoscută de la Antena 1 nu mai face parte din echipa America Express. Dezvăluirea a fost făcută după ce aceasta a primit mai multe mesaje din partea urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de Oase care nu va apărea în ediția de anul acesta pentru că a ales să rămână în România. Câștigătorul celui de-al doilea sezon al reality show-ului moderat de Irina Fodor a transmis că vrea să evolueze în altă direcție.

„Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât să mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express.

ADVERTISEMENT

Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult.

Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin si cu mai multă forță, inspirație si creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce si mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreuna de festivaluri si de și mai mult conținut din partea mea”, a scris Oase pe Instagram.

Oase la America Express
Oase a renunțat la contractul cu America Express. Sursa foto. Instagram. Colaj: Fanatik

Oase, câștigătorul Asia Express 2019

Oase a devenit cunoscut după ce a câștigat Asia Express 2019, unde a făcut echipă cu amicul său CRBL. Cei doi au dat totul în sezonul 2 de la Antena 1 și au pus mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta a avut și de pierdut după participarea în această emisiune pentru că prietenia cu artistul s-a destrămat. Nu și-au mai vorbit de atunci și nu sunt șanse să se împace prea curând, deși erau prieteni de 15 ani.

ADVERTISEMENT