Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Un picuț mai sunt supărat pe el” Rednic face o dezvăluire tare despre Hagi

Mircea Rednic a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că este încă un pic supărat pe Gică Hagi, cel care l-a dat afară de la Viitorul Constanţa, în anul 2021.
10.11.2023 | 08:00
Un picut mai sunt suparat pe el Rednic face o dezvaluire tare despre Hagi
„Un picuț mai sunt supărat pe el” Rednic face o dezvăluire tare despre Hagi
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost antrenorul Viitorului Constanţa, actuala Farul, între decembrie 2020 şi aprilie 2021. Gică Hagi a decis să renunţe la serviciile “Puriului” cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat din SuperLiga.

Rednic face o dezvăluire tare despre Hagi: “Un picuţ mai sunt supărat pe el”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Mircea Rednic a dezvăluit că mai este încă un pic supărat pe Gică Hagi pentru acel episod, dar îi trece. “Puriul” a declarat că nu i-a căzut bine că a fost dat afară:

ADVERTISEMENT

“Un picuţ mai sunt supărat pe el. Dar pe Gică n-ai cum să te superi. Am fost supărat pe el, dar îmi trece. Un picuţ aşa, mai sunt. Nu mi-a căzut bine. Mai era o etapă, era şi ziua mea. 

“Mi-a părut bine un pic când l-am bătut, aşa este”

Dar aşa este Gică Hagi. Pe el oricum nu-l poţi schimba şi trebuie respectat pentru ce a făcut ca jucător. El şi-a băgat banii în fotbal şi riscul era foarte mare. Din acest punct de vedere, merită toate laudele.

ADVERTISEMENT

Dacă mai supără pe unul şi pe altul, trebuie să îl iertăm. N-ai văzut că după ce l-am bătut şi-a băgat jucătorii timp de două ore în şedinţă. Mi-a părut bine un pic când l-am bătut, aşa este. Merita”, a spus Mircea Rednic la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi l-a dat afară pe Rednic înainte de ziua lui!

Viitorul Constanţa a anunţat pe 8 aprilie 2021 că Mircea Rednic va fi dat afară, cu o zi înaintea zilei sale de naştere. În comunicatul clubului s-a precizat la momentul respectiv lipsa de rezultate:

ADVERTISEMENT

„Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”.

Mircea Rednic a lăsat Viitorul pe locul 11 în SuperLiga, cu 31 de puncte, în momentul în care a fost înlocuit. Câteva luni mai târziu, “Puriul” a preluat Dinamo, de unde a fost dat afară în decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT