News

Un piteștean a ajuns la închisoare după o relație virtuală cu o femeie. Care a fost motivul

O relație virtuală cu o femeie l-a trimis la închisoare pe un piteștean. Care a fost motivul din spatele condamnării dictate de judecători.
09.03.2024 | 22:17
Un pitestean a ajuns la inchisoare dupa o relatie virtuala cu o femeie Care a fost motivul
O relație virtuală cu o femeie l-a băgat la închisoare pe un piteștean. Ce a făcut acesta. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr piteștean, care a avut timp de mai multe luni o relație virtuală cu o femeie, a fost condamnat la 2 ani şi două luni de închisoare cu executare. Ce i-a făcut acesta partenerei sale din mediul online.

O relație virtuală cu o femeie l-a băgat la închisoare pe un piteștean. Ce a făcut acesta

Nu toate relațiile de la distanță se termină cu povești fericite de dragoste. De acest lucru s-au convins doi tineri din România. Relația dintre ei s-a încheiat extrem de abrupt cu o condamnare la închisoare pentru un bărbat.

ADVERTISEMENT

Timp de nouă luni, între cei doi a existat o relaţie virtuală extrem de ”apropiată”. Drept dovadă, cei doi şi-au jurat iubire şi şi-au trimis clipuri video în care apăreau în ipostaze indecente.

La un moment dat, bărbatul a vrut ca ”mariajul” online să treacă la următorul nivel, cel față în față. Nu a primit însă o reacție așteptată de la partenera sa virtuală. El nu a acceptat însă refuzul.

ADVERTISEMENT

În final, pentru că tânăra a refuzat să se vadă cu el şi în viaţa reală, tânărul din Pitești a început s-o șantajeze cu poze și imagini compromiţătoare. Și mai grav e faptul că a început să o amenințe cu moartea.

Într-un moment de furie extremă, i-a spus fetei că îi va da foc la apartament, dar şi că va distribui în spaţiul public clipurile video indecente, notează Antena 3. Pentru a o ierta, tânărul i-a cerut 7.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Femeia a acceptat să-i dea suma de bani, însă în paralel i-a pregătit și o ”surpriză”: i-a făcut şi o plângere la Poliţie. Dus în faţa anchetatorilor, suspectul a susţinut că banii reprezentau, de fapt, un împrumut returnat.

Pentru ceea ce a făcut, bărbatul a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu executare. El a primit sentința în lipsă. Nu și-a susținut punctul de vedere în fața magistraților, pentru că nu s-a prezentat la niciun termen de judecată.

ADVERTISEMENT

Această sentință ar putea să rămână definitivă, dacă șantajistul nu-i va convinge pe magistrații Curții de Apel Pitești. Săptămâna viitoare se judecă apelul în acest caz.

ADVERTISEMENT