News

Un politician rus, dezvăluiri despre relația lui Vladimir Putin cu gimnasta Alina Kabaeva: ”Am dovezi că nu este nici amanta și nici soția lui secretă”

Fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Ilya Ponomaryov, susține că Vladimir Putin și fosta gimnastă Alina Kabaeva nu au o relație personală, așa cum s-a spus în ultimii ani.
10.08.2022 | 20:35
Un politician rus dezvaluiri despre relatia lui Vladimir Putin cu gimnasta Alina Kabaeva Am dovezi ca nu este nici amanta si nici sotia lui secreta
La 21 decembrie 2005, Alina Kabaeva a primit Ordinul Meritul pentru Patrie de la Vladimir Putin. Foto: commons.wikimedia.org
ADVERTISEMENT

Într-un interviu realizat de jurnalistul ucrainean Dmytro Gordon, fostul politician rus a devoalat că așa-zisa relație cu Alina Kabaeva a fost o operațiune de acoperire. În prezent om de afaceri, Ilya Ponomaryov a subliniat că deține multe dovezi în acest sens.

Dezvăluiri noi despre Vladimir Putin și Alina Kabaeva

În interviul filmat și publicat pe site-ul gordonua.com (care îi aparține jurnalistului Dmytro Gordon), Ponomaryov a precizat că gimnasta nu este soția lui Putin și nici copiii ei nu sunt rodul iubirii cu președintele Rusiei.

ADVERTISEMENT

În orice caz, cred că Alina Kabaeva este o operațiune de acoperire. Am multe dovezi că nu este soție. Și cred că copiii pe care îi are nu sunt copiii lui Putin”, a spus omul de afaceri.

În acest context, fostul deputat rus a completat că știe cine este tatăl lor biologic al copiilor gimnastei, dar nu-I va divulga numele pentru că îi respectă dreptul la viața privată.

ADVERTISEMENT

Ea îndeplinește o anumită sarcină importantă. Ei sunt, desigur, buni prieteni cu Putin, așa cum se spune. Adică ea joacă rolul acestui ecran și al acestei acoperiri.

Operațiune gândită în birourile de la Kremlin

Dar la început, informația conform căreia este soția lui, a fost dispersată de Kremlin. Știu acest lucru absolut exact. Pentru că eu cunosc oamenii care au făcut-o“, a spus Ponomaryev.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri rus Oleksandr Lebedev – editorul ziarului Corespondentul Moscovei – este cel care ”a ajutat foarte mult” la răspândirea informațiilor despre iubirea dintre Putin și Kabaeva.

În aprilie 2008, ziarul a relatat că Putin și Kabaeva se pregăteau de nuntă. Liderul Rusiei a răspuns a afirmat că are o atitudine negativă față de cei care se bagă în viața altora cu fanteziile lor erotice. În aceeași lună, Lebedev a anunțat închiderea ziarului.

ADVERTISEMENT

Potrivit omului de afaceri, fostul purtător de cuvânt al primului președinte al Federației Ruse, Boris Elțin, Serhii Yastrzhembskyi, este cel care s-a ocupat de împrăștierea informațiilor despre Vladimir Putin și Alina Kabaeva.

Dispersarea informațiilor despre Kabaeva a fost marele său proiect pe care l-a făcut înainte de a pleca în Italia, țară în care trăiește în prezent.

 

 

ADVERTISEMENT