News

Un pompier a fost ucis de coronavirus. A pierdut lupta cu boala la doar 49 de ani

18.04.2020 | 11:40
Un pompier a fost ucis de coronavirus A pierdut lupta cu boala la doar 49 de ani
ADVERTISEMENT

Un pompier în vârstă de doar 49 de ani a fost ucis de coronavirus, bărbatul decedând sâmbătă dimineață.

Un pompier a fost ucis de coronavirus

Pompierul ucis de coronavirus, care era plutonier adjunct la Detașamentul de Pompieri Cernavodă / ISU Constanța, a fost cinstit de colegii săi într-o postare făcută pe pagina de Facebook Pompierii Români.

ADVERTISEMENT

”Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor. În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor contănțenii, care au pierdut un camarad de nădejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit”, se arată în mesaj.

Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor..În această dimineață, un eveniment tragic a…

Posted by Pompierii Români on Saturday, April 18, 2020

Pompierul care a pierdut lupta cu teribilul virus SARS-CoV-2, Viorel Dimboi, avea numai 49 de ani și era plutonier adjunct la Detașamentul de Pompieri Cernavodă.

ADVERTISEMENT

”Pompierii nu mor niciodată, ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat”

”Camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2. În cariera sa, Viorel a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii”, se mai scrie în mesaj.

”Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, suflet eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ”, au maai notat colegii săi.

ADVERTISEMENT

Camarazii săi i-au urat drum bun și au spus despre Viorel Dimboi că a fost și va rămâne un erou al lor și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul său.

”La moarte numai corpul moare. Viața nu moare, nici conștiința, nici realitatea. Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte. Pompierii nu mor niciodată, ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat…”, au mai notat colegii săi.

ADVERTISEMENT

”Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi, să-l cinstim cu demnitate, cu onoare… și suntem datori să nu-l uităm!!”, se încheie mesajul pompierilor români.

ADVERTISEMENT