News

Un prahovean s-a îmbătat și a spart geamurile Primăriei din Bucov. După ispravă, tot el s-a denunțat la politie

Sediul Primăriei Bucov a fost spart de un prahovean beat, în vârstă de 26 de ani. Tot el a fost cel care a apelat la 112 și s-a predat polițiștilor.
02.05.2023 | 17:23
Un prahovean sa imbatat si a spart geamurile Primariei din Bucov Dupa isprava tot el sa denuntat la politie
Sediul Primăriei a fost spart de un bărbat beat. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Un prahovean în vârstă de 26 de ani s-a îmbătat și a spart geamurile Primăriei din Bucov, după care bărbatul a sunat la poliție și s-a denunțat. Se pare că acesta voia să se laude cu infracțiunea comisă, însă isprava sa a fost “apreciată” doar de oamenii legii, care l-au reținut. Tânărul a fost ridicat de acasă.

Sediul Primăriei Bucov, spart de un prahovean beat

Potrivit polițiștilor prahoveni, incidentul a avut loc luni, 1 mai, în jurul orei 23. Un tânăr de 26 de ani a sărbătorit Ziua Muncii, spărgând sediul primăriei Bucov. Tot el a fost cel care a anunțat poliția, autodenunțându-se autorităților. Bărbatul a exagerat cu băuturile alcoolice și a prins la curaj. Făptașul nu a încercat să se ascundă și s-a denunțat.

ADVERTISEMENT

“La data de 1 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Bucov, despre faptul ar fi distrus geamurile de la ușile de acces, precum și un geam lateral ale unei instituții publice din comuna Bucov.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul s-ar fi deplasat în curtea instituției, spărgând mai multe geamuri, ulterior plecând de la fața locului. Bărbatul în cauză, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit la domiciliul său, fiind imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

ADVERTISEMENT

Ghinionul Primarilor prahoveni

Un alt incident a avut loc, zilele trecute, într-o localitate prahoveană Podenii Noi, unde un tânăr s-a electrocutat în timp ce lucra la amenajarea unui gard. Tragedia s-a produs în curtea edilului. Bărbatul a decedat. Oamenii legii cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale Apostolache au fost sesizați de către un bărbat din comuna Podenii Noi, despre faptul că două persoane s-ar fi electrocutat. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, din verificări stabilindu-se faptul că, în timp ce efectuau lucrări de amenajare a unui gard, cei doi tineri cu vârstele de 18, respectiv 34 de ani, s-ar fi electrocutat la momentul atingerii betoniere.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, tânărul în vârstă de 34 de ani a decedat. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Încă o nenorocire în curtea Primarului prahovean

Primarul localității a reacționat la cele întâmplate și a negat că evenimentul tragic a avut loc la el acasă. Edilul spune că a făcut totul că să-l salveze, însă nu a reușit. Acesta a refuzat să ofere mai multe detalii și a declarat că este “în șoc”. Primarul a menționat că alături de tânărul decedat a mai lucrat și un alt bărbat, care a fost transportat la spital. Potrivit edilului, cei doi nu erau angajați de el.

ADVERTISEMENT

„Erau doi băieți. Nu s-a întâmplat la mine în curte, erau afară, pe șosea. Nu eu i-am angajat. Unuia dintre ei i s-a făcut rău și a venit și l-a luat salvarea. Altceva nu știu. (…) Ce făceau acolo? Munceau, nu știu… nu la mine. Hai, lăsați-mă acum că sunt în șoc. Am făcut tot ce am putut să-l salvez…”, a  declarat primarul comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, pentru observatorul prahovean.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT