News

Un reprezentant al Rusiei anunță că Bucureștiul e pământ rusesc: ”Oriunde conduc un tanc este pământul meu iubit!”

Controversatul Kirill Stremousov, instalat de ruși drept lider al regiunii Herson, afirmă într-un video că întreaga lume aparține Rusiei.
19.10.2022 | 07:10
Un reprezentant al Rusiei anunta ca Bucurestiul e pamant rusesc Oriunde conduc un tanc este pamantul meu iubit
Poezie bizară publicată pe internet.
ADVERTISEMENT

În fapt, oficialul rus a publicat o poezie cel puțin controversată pe internet, prin care consideră că întreaga lume aparține Rusiei, de la București, Amazon, Australia la Dallas.

Un oficial rus consideră Bucureștiul pământ rusesc

”Văd munți și văi. Văd râuri și câmpuri. Acestea sunt întinderile Rusiei, aceasta este patria mea mamă. Văd Praga și Varșovia, Budapesta și Bucureștiul. Aceasta este nația rusească. Câte locuri îndrăgite sunt aici!”, transmite bucuros Stremousov.

ADVERTISEMENT

”Văd pagode în Sri Lanka, văd Coreea și China. Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit! Văd râul Amazon, văd și crocodili! Este pământ rusesc, este patria mea mamă! În apropiere sunt piramidele, curg apele bogate ale Nilului, spălând un mal rusesc. Rușii mei, sunt mândru de voi!”, continuă oficialul rus, conform Hot News.

”Văd Washingtonul într-o vale, văd Dallasul și Texasul! Cât de plăcut este să bei cvas (n.r. o băutură fermentată făcută din secară sau pâine de secară) gustos aici în Rusia! Soarele răsare asupra [orașului] Sydney, un ornitorinc înoată într-un iaz! Imnul începe să răsune într-un difuzor! Îmi voi începe ziua cu imnul rusesc! Uitați niște indieni care fumează o pipă și mi-o oferă”, adaugă plin de entuziasm acesta.

ADVERTISEMENT

”Întreaga lume îi iubește pe ruși în patria mea mamă”, concluzionează Stremousov, probabil într-un scenariu utopic pe care a dorit să-l transmită prin acel mesaj.

Jurnalistul Francis Scarr de la BBC, cel care a făcut cunoscut europenilor acest mesaj, a afirmat: ”Este cu adevărat unul dintre cele mai bizare lucruri pe care le-am văzut vreodată”.

ADVERTISEMENT

Kirill Stremousov e șef adjunct al administrației ruse în Herson, însă e faimos pe Telegram, acolo unde postează des mesaje. De asemenea, spre deosebire de superiorul său Vladimir Saldo, Stremousov este mereu prezent la televiziunile rusești sau în presa de stat din Rusia.

Stremousov a ajuns subiect de glumă inclusiv în Rusia după ce pe 30 august anunța triumfător că Ucraina nu are nicio șansă și niciun progres real în contraofensiva din Herson. Asta, în condițiile în care rusul se afla într-un hotel din Moscova, unde fugise.

ADVERTISEMENT

Un alt mesaj controversat al lui Stremousov a fost cel din 15 septembrie, când oficialul rus îi anunța pe locuitorii din Herson că ucrainenii ”sunt pregătiți să ne mănânce copiii”, dacă vor recâștiga teritoriul.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde