Life

Un român a câștigat America’s Got Talent. Și-a încercat norocul și la noi, anul trecut: „Trebuie să-ți urmezi visele”

El este românul care a câștigat America's Got Talent. A participat și la noi anul trecut, iar acum i-a cucerit pe americani.
28.09.2023 | 21:09
Un roman a castigat Americas Got Talent Sia incercat norocul si la noi anul trecut Trebuie sati urmezi visele
Adrian Stoica a câștigat America's Got Talent. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

A fost ales câștigătorul ultimului sezon America’s Got Talent și este chiar un român. Adrian Stoica i-a dat gata pe americani cu numărul lui de dresaj canin și i-a convins că merită premiul de 1 milion de dolari.

Adrian Stoica, românul care a câștigat America’s Got Talent

Miercuri, 27 septembrie, a fost desemnat noul câștigător al America’s Got Talent, iar acesta este român. Adrian Stoica, în vârstă de 44 ani, și Hurricane, cățelul său din rasa Border Collie, au fost senzația sezonului 18.

ADVERTISEMENT

Cei doi au oferit un spectacol plin de energie pe melodia Crazy Little Thing Called Love a trupei Queen și au făcut-o chiar și pe Sofia Vergara să li se alăture. „Dacă mai aveți nevoie de mine și altă dată pentru a face parte din numărul vostru, știți unde să mă găsiți”, le-a spus starul, conform Today. 

De altfel, toți jurații au fost încântanți de ce au văzut. „A fost uimitor. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, a afirmat Howie Mandel. „Ce să nu-ți placă? Hurricane este adorabilă, cel mai inteligent câine pe care l-am văzut vreodată”, adăugat Heidi Klum.

ADVERTISEMENT

Pentru Adrian  Stoica, anunțul că a ajuns în finala America’s Got Talent a venit la doar câteva minute după ce pierduse unul dintre cei mai dragi căței ai lui. Asta l-a făcut să realizeze că viața este scurtă și l-a impulsionat.

„Călătoria noastră de la America’s Got Talent este incredibilă. Nu căutăm perfecţiunea. Ci ne place ceea ce facem împreună. Atunci când am aflat că suntem în finală am ajuns acasă şi am aflat că Rory, câinele meu cel mai mare, a murit.

ADVERTISEMENT

A murit la zece zile după semifinală. Ea fusese mentorul lui Hurricane. Erau ca surorile. Hurricane m-a ajutat să depăşesc momentele dificile. Îmi cunoaşte emoţiile. După ce a murit Rory am realizat că viaţa este scurtă şi că trebuie să îţi urmezi visele. Iar visul nostru este acela de a face un musical cu căţei. Iar America’s Got Talent este şansa noastră de a ne îndeplini acest vis”, a declarat Adrian Stoica, conform paginademedia.ro.

Și-a încercat norocul și la Românii au Talent

De altfel, Adrian Stoica și-a încercat norocul și la Românii au talent 2022. „Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea de acasă, mai are încă opt fraţi şi surori”, a spus atunci.

ADVERTISEMENT

Deși jurații au fost încântați de ceea ce au văzut, la noi nu a câștigat. Acum, s-a ales cu premiul cel mare de la America’s Got Talent, în valoare de 1 milion de dolari și, de adesemenea, va fi capul de afiș al unui show din Las Vegas.

Amintim că și alți români au urcat pe scena de la America’s Got Talent, de pildă Darius Mabda, cîștigătorul Românii au talent 2022, precum și Ana-Maria Mărgean , câștigătoarea Românii au talent 2021.

ADVERTISEMENT