News

Un român de 17 ani a murit într-un grav accident produs în Italia. Răzvan urma să-și serbeze majoratul în iunie

Final tragic pentru un tânăr de origine română din Italia. Răzvan, în vârstă de 17 ani, a murit într-un grav accident rutier produs luni seară, pe șoseaua Francesca, din Ghisalba.
28.02.2023 | 16:37
Un roman de 17 ani a murit intrun grav accident produs in Italia Razvan urma sasi serbeze majoratul in iunie
Final tragic pentru Răzvan, un tânăr de origine română domiciliat în Italia. A murit într-un cumplit accident rutier. Sursa foto: bergamonews.it
ADVERTISEMENT

Răzvan Petrișor, un tânăr de origine română din Italia a avut parte de un final tragic. Viața sa a fost curmată într-o fracțiune de secundă pe un drum din Ghisalba, o localitate din provincia italiană Bergamo.

Final tragic pentru Răzvan, un tânăr de origine română domiciliat în Italia. A murit într-un cumplit accident rutier

În vârstă de 17 ani, băiatul era de origine din Cortenuova, un orășel cu 2.000 de locuitori din Bergamo. Acesta a murit pe data de 27 februarie într-un accident rutier petrecut cu puține minute înainte de miezul nopții.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc pe șoseaua Francesca, în localitatea Ghisalba, Italia. Victima, de origine română, era student la agricultură și, în timpul său liber, lucra la o fermă din localitate. Băiatul ar fi împlinit 18 ani în luna iunie.

Seara trecută, Răzvan se afla pe o motocicletă de tip enduro. La un moment dat, din motive încă necunoscute, s-a ciocnit cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, de origine din Ghisalba, notează publicația BergamoNews.it.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor preliminare din ancheta accidentului, tânărul român conducea în direcția Mornico când a fost lovit frontal de mașina care circula din sens opus. Impactul a fost unul extrem de violent.

Motocicleta băiatului a fost distrusă complet. De asemenea, și partea din față a vehiculului a avut de suferit. La fața locului au intervenit carabinierii și pompierii de la detașamentul din Bergamo, precum și voluntarii de la Romano di Lombardia. Fata de 23 de ani a scăpat fără răni grave.

ADVERTISEMENT

Un român a murit în Ungaria, într-un accident rutier grav

În urmă cu doar o săptămână, tot în afara țării, dar în Ungaria, un alt șofer român a murit într-un grav accident rutier. Tragedia, produsă marți (21 februarie) după-amiază, s-a produs la kilometrul 30 al autostrăzii 54 din Ungaria.

În această zonă, un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit frontal cu o dubă albă, aparținând unei firme de pompe funebre. Impactul a fost fatal pentru șoferul microbuzului românesc.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat al poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, în apropierea localității ungurești Bócsa. În eveniment a fost implicată și o a treia mașină. Șoferul acesteia a evitat coliziunea cu cele două dube, a tras de volan și s-a izbit de un copac.

ADVERTISEMENT