News

Un român de 29 de ani a murit în condiții misterioase, în Spania. Trupul său a fost găsit într-un lac

Un român de 29 de ani a murit în condiții misterioase. Trupul său a fost găsit într-un lac, în Spania.
16.07.2021 | 12:53
Un roman de 29 de ani a murit in conditii misterioase in Spania Trupul sau a fost gasit intrun lac
ADVERTISEMENT

Laurențiu Cosmescu avea 29 de ani și aceasta și-a găsit sfârșitul într-un lac din Spania. Trupul acestuia a fost găsit la 30 de metri de mal și la 11 de metri adâncime.

Bărbatul a fost găsit mort într-o mlaștină

Circumstanțele morții acestuia sunt foarte suspecte, iar oamenii legii anchetează încă acest caz. Bărbatul a fost dispărut mai multe zile, iar acum el a fost găsit fără suflare.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a fost, inițial, o operațiune de căutare, s-a transformat într-una de recuperare a cadavrului. Mai multe echipaje de intervenții speciale au luat parte la această operațiune, dar, din păcate, cele mai mari temeri ale familiei au devenit realitate, transmite El Pais.

Un român de 29 de ani a murit în condiții misterioase
Un român de 29 de ani a murit în condiții misterioase. Sursa foto: Twitter, Bombers

Bărbatul a fost găsit mort, pe fundul unui lac artificial din Spania, iar trupul se află la o distanță considerabilă față de malul acestuia. Deocamdată, sunt luate în calcul toate ipotezele care au dus la moartea tânărului.

ADVERTISEMENT

„Un echipaj din Grupul Special de Acţiune Subacvatică  – GRAE al Departamentului de Pompieri a găsit cadavrul la o adâncime de 11 metri şi la 30 de metri distanţă de mal, după trei zile.

Trupul se afla la mai mult de 10 metri distanţă de locul în care au arătat martorii”, arată un anunț al autorităților.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Cosmescu locuia în Spania de mai mulți ani, în Prades, din regiunea Catalonia. El era originar din comuna Dobreni, Neamț și a lăsat în urmă o fetiță de doar un an și patru luni. Acesta devenise tată de curând.

Familia bărbatului, mesaj cutremurător după moartea sa

Rudele sale sunt în doliu în urma anunțului făcut de autorități, iar sora bărbatului a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Aceasta spune că moartea lui Laurențiu i-a distrus.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să te ierte suflet drag! Ne-ai lăsat în urmă durere şi suferinţă, suntem distruşi! Nu avem cuvinte, ai lăsat în urmă o fetiţă care are nevoie de tine, o soră, părinţii tăi dragi.

De acolo, de Sus, ai grija de noi! Să-ţi fie ţărâna uşoară, frăţiorul meu drag!“, a scris sora bărbatului, pe Facebook.

Un martor a văzut cum Laurențiu Cosmescu a intrat în apă, dar acesta nu a mai ieșit. Persoana în cauză a alertat autoritățile, pe data de 9 iulie.

ADVERTISEMENT
Tags: