News

Un român și-a văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Germania. După ce și-a distrus BMW-ul a fugit pe jos în Cehia

Un român în vârstă de 29 de ani și-a văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Germania. După ce și-a distrus BMW-ul, fără să îi pese că este rănit grav, a fugit pe jos în Cehia.
09.04.2024 | 17:09
Un roman sia vazut moartea cu ochii pe o autostrada din Germania Dupa ce sia distrus BMWul a fugit pe jos in Cehia
Un român și-a văzut moartea cu ochii pe o autostradă din Germania.
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc pe data de 7 aprilie, în jurul orei 01:30, pe autostrada A17 din Germania. Românul de 29 de ani se afla la volanului unui BMW X5 atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat cu toată viteza într-un terasament.

Pagubă de 12.000 de euro

Potrivit autorităților, tânărul conducea cu o viteză extraordinar de mare, iar la un moment dat, nu se știe din ce cauză, la ieșirea din Bad Gottleuba, nu a mai putut să își controleze bolidul.

ADVERTISEMENT

După ce a părăsit partea carosabilă, BMW-ul la volanul căruia se afla românul de 29 de ani, s-a ciocnit violent de un terasament.

Deși a fost rănit grav, tânărul a reușit să iasă singur din mașina care s-a transformat într-un morman de fiare și, fără să îi pese că își pune viața în pericol, a fugit pe jos până în Republica Cehă, potrivit Tag24.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, românul nu a reușit să scape basma curată deoarece poliția cehă l-a prins la scurt timp după ce a pătruns pe teritoriul țării.

Fără să stea pe gânduri, polițiștii din Cehia l-au predat pe românul fugar autorităților germane.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost dus de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale corespunzătoare, iar după ce va fi externat el va fi dus la audieri.

În prezent, polițiștii germani au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul în urma căruia românul și-a făcut zob autoturismul și a fost cât pe ce să își piardă și viața.

ADVERTISEMENT

Polițiștii germani spun că prejudiciul material se ridică la aproximativ 12.000 de euro.

Mai mult, aceștia au subliniat că bolidul care a fost grav avariat în urma incidentului petrecut în condiții bizare nu mai poate fi reparat.

Din fericire, în momentul producerii accidentului care le ridică multe semne de întrebare autorităților germane, pe autostradă nu se aflau și alți participanți la trafic.

ADVERTISEMENT